Mért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés
A szüleim egy folytába ordibálnak egymással nincs egy normális szavuk egymással (néha van). Meg apám ilyen flegma stílussal mint ha ő lenne a valaki munkából hazaérve monjda hogy mi ez a kosz itthon meg minden? közbe meg nevelő anyum egésznap dolgozik megállás nélkül. Meg a testvéreimmel is csak ordibálni bír nem bír egy normális szót hozzá szólni. Köztük velem is kiabál (15F). Az rendben van ha valami rosszat csinálunk de ennek nincs jobb megoldása mint az ordibálás? Meg azt is tudom hogy megkapok mindent és teljesíteni kéne meg minden mert ugye középsuliba járok ( 9. osztály) és most félévkor is asziszem egy 1db 2-esem vagy 2db lesz nem tudom pontosan és erre is jön ordibálni hogy ha 1db is lesz elvesz mindent évvégéig nem mehetek sehova se tv, se gép,se telefon se semmi itthon kell maradnom. Erre is ez a megoldás? -.-" Tönkreteszi a családot főleg hogy ezt látja az 1éves kisöcsém is, és nem akarom hogy ilyen legyen? Beszélgetni nem nagyon beszélek apámmal mert ilyen. Nevelő anyummal is beszélünk erről mikor apám nincs itthon de nem találtunk rá megoldást velem van a baj? vagy mért ilyen? nincs valami orvos vagy valami szakember aki segíteni tudna neki? Mert ha így folítatja inkább lelélepek és ideiglenesen valamelyik haveromnál szállásolom el magam vagy elmegyek anyumhoz.

2014. jan. 13. 16:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
13/L vagyok és szerintem sok szülő ilyen. Nálunk speciel egyszer a legjobbak a világon, máskor sírva várom az érettségit és a 18-at, hogy elhúzhassam a csíkot egy időre. Kérdezz rá, beszélj vele. Tudom, milyen, én sem merek egy szót se szólni otthon, de mást nem nagyon lehet tenni... ha rákérdezel, szerintem megkapod a választ.
2014. jan. 22. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!