Mért ilyenek a szüleim?
Nem szeretik a barátnôimet,egy csomószor szidják az agyi szintjüket(2en vannak),és elmondják őket kindenfélének.Pedig igazából csak az egyikre igazak..(félreértés ne essék csak szülői szempontból igaz az egyikükre).Nem szeretik ha a átmegyek hozzájuk,sőt sokszor nem is engedik.Múltkor elengedtek és utána meg leszidtak hogy mért mentem el.A legrosszabb hogy fogalmuk sincs arról hogy milyenek..azt hiszik hogy elkényeztetett kis pitsák pedig nem..sőt amelyikük a ,,gazdagabb '' az meg pláne nem...minkettőjüket arról ítélik meg hogy pl.béha festik a körmüket (nyáron!!)amit amúgy nekem is megengednek(!!).Oké azt megértem hogy az egyikükhöz mért nem akarnak sokszor elengedni ,mert nagyon messze laknak és macerás odamenni főleg télen.!De most lesz a születésnapja egyik hétvégén és úgy van hogy a lányok előtte ott alszanak ..és most úgy tűnik nem akarják megengedni!Pedig már nagyon régóta tervezzük hogy mit fogunk csinálni..:'(
Mit csináljak hogy elengedlyenek?Ja amúgy még azért nem szeretik őket mert azt hiszik rossz hatással vannak rám..az egyikkel múltkor telefonon kérdeztük ki egymástól a keckét...:$Ugyhogy erről ennyit.!!!
De most őszintén: mi a szülők baja a csajokkal? Mit szoktak mondani, miért nem engednek el velük?
Mert a féloldalnyi kérdésből semmi nem derül ki, csak az hogy festik a körmüket, meg nem olyan rosszak, mint anyuék állítják, de mégis utálják őket.
Biztos félnek, hogy előbb utóbb bele fognak rángatni valami hülyeségbe.
Miért nem hívod át te a barátnődet, a normálisabbat is?
Miért te mész hozzájuk?
Ha áthívod, látják szüleid, hogy normális, és akkor biztos engedékenyebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!