Barátnőm azért akar ebben az évben második gyereket a 2 éves kislánya mellé, hogy azok ketten majd foglalják le egymást ő pedig magával foglalkozhasson. Normális ez?
Figyelt kérdés
Állitása szerint a kislánya otthon folyton a nyakán lóg, de én úgy tudom, hogy ez csak átmeneti és egy gyerek sokkal nagyobb felelőséggel jár.
Azt kell tudni a barátnőmről, hogy nincs normális végzettsége (egyetem bölcsész kar, angol szak), sem pedig szakmája, Angliában ráakaszkodott egy francia szakácska, akivel 2 hónap ismerettség után már gyereket is nemzett. Azóta Franciao.-ban élnek egy kis faluban, férje reggeltől-késő estig dolgozik minden nap, ő pedig nem talál, de nem is keresett eddig ott munkahelyet.
Nincsenek összeházasodva, csak együtt élnek és mint látom, a srác nem szerelmes belé, csak valami baráti viszony féle van köztük.
Nekem még nincs gyerekem, egy kicsit még dolgozni szeretnék előtte és ezt jobban megfontolni. 27 L.
2014. jan. 12. 11:47
12/38 anonim válasza:
plusz mérnökként tudhatnád, az anglisztika normális végzettség. Irigy liba vagy, nem több.
13/38 A kérdező kommentje:
8-as: köszönöm, válaszod első felével egyetértek.
2014. jan. 12. 12:06
14/38 A kérdező kommentje:
11-12-es, légyszives állj le és ne szégyenitsd magad azzal, hogy fogod fel a kérdést. További szép napot neked.
2014. jan. 12. 12:07
15/38 A kérdező kommentje:
... hogy nem fogod fel a kérdést.
2014. jan. 12. 12:08
16/38 anonim válasza:
Én is két gyereket akarok és pont ezért. És még egyke is vagyok:P
17/38 anonim válasza:
Nekem az jön le a kérdésedből, hogy valami elképesztően féltékeny vagy. :)
18/38 anonim válasza:
Majd egyszer, a másodikkal is... Akkor már késő lesz... Bár ne legyen igazam!
19/38 anonim válasza:
az én ismerösöm detto ez...ö sem végezte ez az angol szakot!! és már nem is megy ugy neki az angol, hogy foglalkoztassák (diploma, és tapasztalat nélkül meg pláne), mint tolmácsot...ö sem csinált semmit elötte..most sem. csak höbörög, meg jönnek a nagy igényei, de magátol még a repjegyét se tudná megvenni.
20/38 anonim válasza:
mindenkinek ez jön le :) És minden egyes agresszív, kioktató hozzászólásával tovább erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!