Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem a szüleim?

Miért ilyen velem a szüleim?

Figyelt kérdés

Miért nem engednek a szüleim semmit?

15 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel.Mindketten 16évesek vagyunk az én szüleim azt engedi , hogy eljöjjön hozzánk természetesen amikor ők is itthon vannak, elmenjek hozzájuk meg elmenjünk sétálni, cukrázdába stb. Na most az övéi is ezt engedik kb. csak azzal a különbséggel, hogy az anyukája azt mondta neki, hogy nemsoká együtt alhatunk..Ezért én is felhoztam,mert nemsoká elmegyünk valahova egy hétvégére és mondtam hogy vihetnénk őt is. A válasz: mi szeretjük őt de még kicsik vagytok..és hogy gondoltad h együtt alszol vele? mondom igen..a válasz ugyanaz...meg h az ő szülei véleményére is kíváncsiak lennének...

Én meglátásom: 16 évesek vagyunk 5hónap után lefeküdtünk..(persze titokba amikor nem voltak itthon)és nem igazán tettem még fel olyan kérdést se itt se magamba hogy terhes-e a barátnőm...mert tudunk gondolkozni és védekezni amit szerintem ők is gondolhatnának...

Mit csináljak,hogy engedékenyebbek legyenek? Vagy ti mit tennétek?

Normális válaszokat szeretnék! Köszönöm előre is.

2014. jan. 8. 21:10
 1/4 anonim válasza:
0%
Vágd be a durcit xd csodákra képes ,de komolyan.
2014. jan. 8. 21:15
 2/4 anonim válasza:

Ülj le velük beszélgetni.

Én általában csak anyával szoktam mert a nők könnyebben értik ezt meg :) és akkor anya beszél apával.

Mondd el neki hogy mennyire szereted a barátnődet és hogy nem szeretnéd elvesziteni.

2014. jan. 8. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
71%

Talán először próbálkozz az olvasással és a helyesírással. Ott kezdődik az, hogy az embert emberszába is kezdjék venni.

16 évesen a szex korai, de te tudod.

2014. jan. 8. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos minden szülő más, és ha ők ugy gondolják hogy fiatalok vagytok még ehhez, akkor nehéz meggyőzni őket. Maradjon a magánügyetek, védekezésre figyeljetek oda..ez annyira intim dolog,hogy nem mindenki van annyira mély kapcsolatban a szüleivel, hogy megtudja beszélni velük a szexuális életét. Meg a szülők félnek hogy ezzel felnőtté válik a gyermekük és elválik tőlük, teljesen önálló lesz, persze ez befog következni, de ők még ezt korainak érzik, és nehezen válnak le a gyerekükről lelkileg..Pl. én nem tartom korainak 16 évesen a szexiális életet, de nagyon sokan annak tartják,ez érettségfüggő is,kinek korai, kének pont akkor a normális.
2014. jan. 8. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!