Miért ilyen velem a szüleim?
Miért nem engednek a szüleim semmit?
15 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel.Mindketten 16évesek vagyunk az én szüleim azt engedi , hogy eljöjjön hozzánk természetesen amikor ők is itthon vannak, elmenjek hozzájuk meg elmenjünk sétálni, cukrázdába stb. Na most az övéi is ezt engedik kb. csak azzal a különbséggel, hogy az anyukája azt mondta neki, hogy nemsoká együtt alhatunk..Ezért én is felhoztam,mert nemsoká elmegyünk valahova egy hétvégére és mondtam hogy vihetnénk őt is. A válasz: mi szeretjük őt de még kicsik vagytok..és hogy gondoltad h együtt alszol vele? mondom igen..a válasz ugyanaz...meg h az ő szülei véleményére is kíváncsiak lennének...
Én meglátásom: 16 évesek vagyunk 5hónap után lefeküdtünk..(persze titokba amikor nem voltak itthon)és nem igazán tettem még fel olyan kérdést se itt se magamba hogy terhes-e a barátnőm...mert tudunk gondolkozni és védekezni amit szerintem ők is gondolhatnának...
Mit csináljak,hogy engedékenyebbek legyenek? Vagy ti mit tennétek?
Normális válaszokat szeretnék! Köszönöm előre is.
Ülj le velük beszélgetni.
Én általában csak anyával szoktam mert a nők könnyebben értik ezt meg :) és akkor anya beszél apával.
Mondd el neki hogy mennyire szereted a barátnődet és hogy nem szeretnéd elvesziteni.
Talán először próbálkozz az olvasással és a helyesírással. Ott kezdődik az, hogy az embert emberszába is kezdjék venni.
16 évesen a szex korai, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!