A szüleim miért csak akkor kedvesek velem, ha sikerem van valamiben?
A válasz a Bibliában:) (Nem vagyok vallásos), de ide illik a hazatért fiú esete, ő a kedves, nem a jó testvér.
Mindenben sikeres vagy, nincsenek gondok, kicsit közömbössé váltak, természetes a sikered, a jó jegyek, ne félj, ha ketteseket vinnél, az feltűnne.A fiúk sem a "jókislányokat" szeretik, hanem akikért küzdeni kell, aki kiszámíthatatlan, ha érted, mire gondolok...
Elkényeztetted a szüleidet, túl tökéletes vagy,nem kell nevelni,nem kell sokat foglalkozni veled:)
1 Persze, minden nap zsonglőrködök és fejen állok nekik. Nem lehet őket felvidítani mással, csak ennek örülnek. A poénokat nem bírják.
2 Mondasz valamit. De én sokáig nehéz eset voltam. Gyerekkoromban pl sose fogadtam szót, mindig is sok baj volt velem, problémás voltam. Akkor is igaz ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!