Párom fia tegnap este meglesett minket szex közben. Van szégyellni valóm?
A hétvégén nálunk aludt a párom 11 éves fia. Miután bement a szobájába lefeküdni, mi a párommal összebujtunk egy kicsit, igaz az ajtót nem zártuk be kulcsra.
Ma reggel nagyon vigyorgott én pedig megkérdeztem, hogy mi olyan vicces. Erre ő előadta, hogy látta mit csináltunk az apjával és milyen lógó melleim vannak stb.
Én komolyan elszégyelltem magam és rosszul vagyok, ha a tegnap estére gondolok.
A párom azt mondja ne idegesítsem magam majd legközelebb bezárjuk az ajtót. Ő is, hogy lehet ilyen? Le sem szidja a gyereket mintha természetes lenne, hogy a gyersk leskelődik hogy szexelnek az apjáék.
Úgy érzem elsülyedek szégyenemben.
Most akkor neked mivel is van gondod? A kisfiúval, vagy a melleddel? Én inkább a mellre szavazok… Ha lóg, hát lóg. Mit lehet tenni? Max. megműttetheted magad.
Ha a kisfiú azt mondta volna, hogy micsoda bomba nő vagy, akkor most jobban éreznéd magad?
Szerintem egy 11 éves gyereknek már meg lehetett volna tanítani, hogyha csukva van az ajtó (nem, nem kell zárva lennie, elég csak becsukni) akkor illik kopogni.
Ha másért nem is, ezért igencsak le lehetne szidni..
Nyugodj meg, ne vedd komolyan a szurkálódó kisgyerek beszólását.
Kiskoromban nem volt külön szobám, így kb 10 éves voltam, szüleim csinálták nagyon óvatosan, de felébredtem.
Nem igazán láttam semmit, viszont másnap reggel nagyon furán éreztem magam és furán néztem a szüleimre. Nem értettem miért csinálták és miért titokban stb ezért folyton szivattam őket.
Ő is csak szúrkálódik,hisz valami újat látott. A kicsik ezt nehezebben emésztik meg, ezért is van az olyan filmeknél a 18-as karika.
Ne menjen ez a kapcsolatotok rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!