Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom fia tegnap este megleset...

Párom fia tegnap este meglesett minket szex közben. Van szégyellni valóm?

Figyelt kérdés

A hétvégén nálunk aludt a párom 11 éves fia. Miután bement a szobájába lefeküdni, mi a párommal összebujtunk egy kicsit, igaz az ajtót nem zártuk be kulcsra.

Ma reggel nagyon vigyorgott én pedig megkérdeztem, hogy mi olyan vicces. Erre ő előadta, hogy látta mit csináltunk az apjával és milyen lógó melleim vannak stb.

Én komolyan elszégyelltem magam és rosszul vagyok, ha a tegnap estére gondolok.

A párom azt mondja ne idegesítsem magam majd legközelebb bezárjuk az ajtót. Ő is, hogy lehet ilyen? Le sem szidja a gyereket mintha természetes lenne, hogy a gyersk leskelődik hogy szexelnek az apjáék.

Úgy érzem elsülyedek szégyenemben.

2014. jan. 5. 19:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
58%
Miért? Miért ne! Én épp a múlt héten nyitottam anyámékra, pedig biz’ Isten, nem akartam leskelődni – főleg így huszonévesen…. Csak egy könyvet akartam kihozni a szobából, nem jutott eszembe, hogy kopogjak.
2014. jan. 5. 20:13
 12/41 A kérdező kommentje:
Ez este fél tizenegykor történt vagyis akkor tájt keztünk a szexhez. Mit kereset volna a mi szobánkban?
2014. jan. 5. 20:17
 13/41 anonim ***** válasza:
61%
Az a gyerek tisztára olyan lehet, mint az Árva című filmben a kis csaj. Amúgy én lekevernék neki egy taslit, mert nagyon tiszteletlen lehet.
2014. jan. 5. 20:21
 14/41 A kérdező kommentje:
Az önbizalmamat is lerombolta, egy darabig biztos nem lesz szex.
2014. jan. 5. 20:30
 15/41 anonim ***** válasza:
79%
Ne haragudj de ha egy 11 éves kis h**yegyerek megjegyzése miatt nem szeretkezel a pároddal, akkor nálad gondok vannak.
2014. jan. 5. 20:39
 16/41 A kérdező kommentje:
Ha neked ilyet mondana a párod fia hogy esne?
2014. jan. 5. 20:42
 17/41 anonim ***** válasza:
62%
engem annyira megviselne, hogy azonnal ország-világ elé tárnám a neten...
2014. jan. 5. 20:43
 18/41 anonim ***** válasza:
78%
Ne adj már egy 11 éves kisfiú véleményére, könyörgöm. Ha a párodnak megfelel a melled, és neked is, akkor mi a gond? Amúgy meg mint gondolsz, egy ekkora kölyöknek mennyi viszonyítási alapja van? Hány meztelen nőt látott életében? Max. amit újságból, tv-ből ellesett… Épeszű átlagnő tudja, hogy modellekhez nem érdemes hasonlítgatnia magát.
2014. jan. 5. 20:45
 19/41 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem vicces!
2014. jan. 5. 20:46
 20/41 A kérdező kommentje:
Nekem tényleg nagyon kicsi és lógó mellem van.
2014. jan. 5. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!