Párom fia tegnap este meglesett minket szex közben. Van szégyellni valóm?
A hétvégén nálunk aludt a párom 11 éves fia. Miután bement a szobájába lefeküdni, mi a párommal összebujtunk egy kicsit, igaz az ajtót nem zártuk be kulcsra.
Ma reggel nagyon vigyorgott én pedig megkérdeztem, hogy mi olyan vicces. Erre ő előadta, hogy látta mit csináltunk az apjával és milyen lógó melleim vannak stb.
Én komolyan elszégyelltem magam és rosszul vagyok, ha a tegnap estére gondolok.
A párom azt mondja ne idegesítsem magam majd legközelebb bezárjuk az ajtót. Ő is, hogy lehet ilyen? Le sem szidja a gyereket mintha természetes lenne, hogy a gyersk leskelődik hogy szexelnek az apjáék.
Úgy érzem elsülyedek szégyenemben.
Amikor 11 voltam én is nyitottam rá a szüleimre. És nem szidtak le? hangokat hallottam megnéztem mi az. Rájuk nyitottam. Soha nem csukják be az ajtójukat főleg nem kulcsra akkor is csak behajtva volt. Én akkor biztos azt éreztem volna hogy engem ki akarnának zárni az életükből.
Most már tudom ,hogy ez nincs így de egy 11 évesnek elég élénk lehet a fantáziája. Az hogy a gyerek meg leskelődött. Na és? Ezért gyerek. Nem kell leszidni. Az meg h mit mondott a melleidre tegyél rá. Ha a párodnak tetszik akkor téged az ne zavarjon h a fiának nem.
nem, nem vicces, hanem szánalmas.
Eddig is kicsi és lógó melled volt és tudtad is, a párod is tudta. Gratulálok, ha egy 10 éves gyerek véleménye miatt inkább nem fekszel le a pároddal.
Miért nem vagy őszinte??
Neked nem a megleséssel van bajod, hanem azzal, hogy a gyerek ŐSZINTÉN KIMONDTA AZ IGAZAT!!
Tudod, hogy részeg és gyerek mond csak igazat.
"a párom akkor is csendben lenne, ha az ő micsodáját nevetné ki a fia?"
Szánalmas vagy!!
Amúgy csendben megjegyezném, hogy veled ellentétben,
neki nem egész nap lóg...
Amúgy én hallottam kiskoromban a szüleimet, és másnap nagyon mérges voltam, mert tudtam mit csináltak, és direkt élcelődtem anyával, ne vigyorogjon annyira.
Ilyenek a gyerekek. Akárhogy gyorsult is fel a világ, a szex még mindig érzékenyen érinti őket (mármint ha látják, hallják, nem ha velük csinálják :D jujj) és ezért próbált megsérteni. Láthatóan sikeresen.
Én is mérges voltam másnap anyára, hogy vigyorog meg kornyikál a konyhában, ő is mérges volt rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!