Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám ledisznózott! Tényleg...

Apám ledisznózott! Tényleg úgy nézek ki mint egy disznó?

Figyelt kérdés

Mikor indultam haza felhívtam anyát telefonon.

Apu mondta neki hogy na lehet nyitni a kaput, ezért néz ki már úgy mint egy disznó!

Anya meg mondta ezt nekem apu előtt.

Nagyon fáj, úgy érzem soha nem fogom megbocsájtani neki!

156 cm magas vagyok, és 60 kg.

Tény nem vagyok egy top modell de nem érzem disznónak magam.

2007-ben volt egy gerinc műtétem, és ez által orvosilag fel voltam mentve, kb. 5 évig.

Nem rég elkezdtem sportolni, ugyan így nézek ki, csöppet sem fogytam, hanem izmosodtam.

Soha nem fogom és akarom ezt megbocsájtani, nagyon megbántott, ha úgy néznék ki sem lenne hozzá joga, neki támogatnia kellene, ő rá néz föl az ember, és egy apának a lánya kellene hogy legyen a legszebb, még akkor is ha ő a legcsúnyább! Ti hogyan viselkednétek?

[link]

2014. jan. 5. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
78%
Én kb így nézek ki, csak magasabb vagyok egy fejjel. Nem vagyunk disznók, de haspólóban sem ajánlatos járnunk. Ahogy neked, nekem is alsó fertály a problémásabb. Még fiatal vagy, sokat változhat a tested, de mivel te is ilyen szélesebb típus vagy, oda kell figyelni, sokat mozogni. Engem az apukám ufó-pufó-nak hívott, nekem sem esett jól, de ez van. A testünk a miénk, olyanná fomálhatjuk, amilyenné szeretnénk. Szóval, nem vagy desznyó, de egy 5-öst ledobhatnál Te is (én is) nyárig.:)
2014. jan. 5. 23:29
 42/63 anonim ***** válasza:
63%

Egyáltalán nincs rajtad felesleg, szerintem tökéletes a formád ennyi kell egy nőre, hogy ne látzsanak ki a bordái.

Amúgy barna vagy vagy csak a képen? Másik képet is teszel majd fel?

2014. jan. 5. 23:36
 43/63 anonim ***** válasza:
21%

41 nagyon pontosan leírta. Határozottan túlsúlyos vagy, valahol a kicsit és a közepesen dagi között, inkább az előbbi. Disznótól nagyon-nagyon messze vagy. Apád tényleg ritka bunkó volt.

A legtöbb válaszoló azt állítja, hogy nincs rajtad semmi túlsúly, meg ideális stb. Ez hazugság, és szerintem csak kárt okoznának vele, ha elhinnéd. Szerencsére te is látod, hogy túlsúlyos vagy, és amíg így van, esélyed is van rá, hogy változz, amiből nagyon sok hasznod lehetne. Ha így maradsz, akkor sem fog történni semmi rettenetes, szerintem így is vonzó vagy. Vannak férfiak, de nyilvánvalóan nem a többség, akiknek pont az ideálja vagy ebben a formában.

2014. jan. 6. 00:24
 44/63 anonim ***** válasza:
58%
Ezen az oldalon ilyet nem szabad kérdezni, mert itt akad pár idióta férfi, akik szerint 165 cm-hez a 48 kiló az ideális. Szerintem nekik anyám batnőjének a 12 éves fiával kellene randizniuk, nem kiscsajokat rábeszélni, hogy fogyjanak csont soványra.
2014. jan. 6. 01:47
 45/63 anonim ***** válasza:
58%

Határozottan túlsúlyos? Te jó ég. Azt hiszitek, a fiatalokat rontja el a média... nézzetek már magatokba. Photoshop-olt képnek kellene lennie a lánynak, hogy megfeleljen a finnyás ízléseteknek?

És én is szeretném, hogy aki szerint kövér, az küldjön magáról képet.

2014. jan. 6. 02:52
 46/63 anonim ***** válasza:
36%

Semmi gond nincs veled. Aki szerint meg túlsúlyos és hasonló vagy, ők a frusztrációjukat épp most rajtad vezetik le, mert ők csak szeretnének olyanok lenni, mint te, de nem tudnak, így inkább leszólnak.

Tessék, itt a testömeg indexed:

Az Ön testtömegindexe

24,65

Kategória: normál

Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

Na, ezzel vitatkozzon valaki...

2014. jan. 6. 08:18
 47/63 anonim ***** válasza:
46%

Apád határozottan nem komplett... Egyáltalán nem vagy kövér, tök jó alakod van, ne hallgass rá és emiatt nehogy fogyózni kezdj :)

(Egyébként tényleg vannak ilyen emberek, akik a semmire is közlik, hogy kövér, csak mert nekik nem tetszik éppen, de ezekkel nem kell foglalkozni.)

2014. jan. 6. 08:42
 48/63 anonim ***** válasza:
68%

Pár évvel ezelőtt tanítottam kiskamaszokat. Az egyik beszélgetős órán két teljesen normál testalkatú lány is arról beszélt, hogy fogyni szeretne. Én persze, hiába beszéltem, hogy nekik erre nincs szükségük. Azt hittem, ez valami "divat" köztük, hogy mindenki fogyózik, meg a csúnya média hatása. Nem gondoltam, hogy az emberek ennyire agymosottak, hogy ha valakinek nem sovány/vékony a testalkata, az már disznó meg túlsúlyos.

Nagyon aggasztónak tartom ezt a jelenséget, mint ha azt akarnák belesulykolni az emberbe, nehogy elégedett legyen önmagával, nehogy jól érezze magát a bőrében. Addig is kompenzál valamivel, mondjuk vásárol, fogyaszt.

Kérdező!Az én apám 21-22 éves koromban állandóan azt mondta nekem, hogy én már nem is vagyok olyan fiatal. Nem akarom elpszichologizálni, és meglehet, hogy nálatok nem ez a helyzet, de szerintem emögött a tudatos/tudattalan önbizalomcsökkentés mögött ott áll a szándék, hogy minél nehezebben találj párt, és nehogy elveszítse apuka a pici lányát.

Ja, és nehogy elhidd már, hogy kövér vagy, csak figyelj oda, hogy ne hízz el, ennyi.

2014. jan. 6. 11:09
 49/63 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező gondolom apád egy Jason Statham alkat, vagy David Beckham külsővel rendelkezik, azért ilyen oltogató.

Tény,hogy már csak egészségügyi szempontból sem szabad hagyni, hogy mozgás nélkül, egészségtelenül étkezve töltse valaki a fiatal korát, mert idősebb korában még többel köti be, de a Kérdezőt disznónak titulálni több mint vakság.

Nem azt mondom, hogy nem kell odafigyelnie, és nem tudna változtatni a súlyán, de semmiképp sem disznó. Hol van ahhoz?

2014. jan. 6. 12:29
 50/63 anonim ***** válasza:
56%

"Az Ön testtömegindexe: 24,65. Kategória: normál"

Tegyük hozzá, hogy a normál tartomány 18,5 - 24,9. Vagyis a kérdező a legtetején van. Azt is tegyük hozzá hogy a kérdező nagyon alacsony, amikor is a szokásos BMI képlet lefelé torzít kb. egy egész index értékkel. Azt figyelembe véve a túlsúlyos kategóriába kerül. A fénykép mindezt megerősíti.

Mégegyszer mondom, disznóról szó sincs, a fénykép alapján most is vonzó nő. De azt hazudni, hogy egyáltalán nem kövér, az csak egy fokkal jobb, mint azt hazudni, hogy disznó.

2014. jan. 6. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!