Attól még útálhat az anyám ha vesz nekem csokit?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 16:58
11/12 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy a csokoládé nem a szeretet vagy utálat mércéje.A lényeg az, hogy az életben senki nem áll melléd csak a szüleid, de főleg az édesanyád,más emberek nagy ívben lekakilnak, én ezt tapasztalatből mondom. Lehet, hogy per pillanat, úgy tünik neked utál, de nem hinném, hogy így van. Az előttem szóló 62 éves hölgynek, vagy úrnak teljesen igaza van.Még csak annyit füznék hozzá, hogy kamasz koromban én is éreztem ellenszenvet a szüleim részéről, sőt úgy éreztm a világ ellenem fordult. Ez nem így van, rá kellett jönnöm hogy a világon nem lehet hogy mindenki utáljon, főleg nem a szüleim, hanem magamban kezdtem keresni a hibát és megtaláltam rögtön a kapcsolatomat a szüleimmel is és a világgal is. Nézzél te is kicsit magadba, mert a kapcsolatok mindég két feltől függenek és két fél együttes munkálkodásától is mehetnek tönkre.Gondolj bele, hogy édesanyád már átmehetett olyasmiken, amit te most élsz meg és ha föld buta is, akkor is több tapasztalattal rendelkezik a kora miatt, mind te. Próbáld a jót látni az emberekben, mert attól te is jobb ember lehetsz.
12/12 anonim válasza:
Valami nincs rendben a fejedben.Ideje lenne rendet tenni, még mielőtt komolyabb problémát okoznál a mamádnak, aztán később magadnak.Csak az utóbbira nehogy késve jöjj rá.
Egy anya (nagyon-nagyon kevés kivétellel)mindig szereti a gyermekét, még akkor is, ha te úgy érzed, hogy nem , mert mindig kritizál.Ha nem szeretne AZT vennéd csak észre igazán, mert akkor nem érdekelné a tini-kori hülyeségeid, mint ez az érzésed is.Mert gondolom tizenéves vagy?
A csokinak ehhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!