Attól még útálhat az anyám ha vesz nekem csokit?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 16:58
1/12 anonim válasza:
ha utálna nem venne neked semmit!meg semmit se
2/12 anonim válasza:
persze. de azért ez nem valószínű. inkább valami múltbeli dolgok miatt lett olyan, akinek olyanok a reakciói, amiért kétségeid lehetnek. vissza kell szelidíteni.
3/12 anonim válasza:
lehet, hogy nem is csoki, hanem patkányméreg?
miért utálna?
4/12 anonim válasza:
Igen. Az én anyám is ilyen. Születésemtől fogva utál, és valójában nem is ismer. A problémája tárgya valójában a sikertelen házassága. Nyilván én csak nyűg voltam a nyakán, mikor apám nem bírta vele tovább és elment. Azóta játssza a tökéletes anyát, aki megvesz amit kell, taníttatott, és a többi anyagi. Így minden külső szemlélő láthatja, hogy ő milyen jó anya, és szegénykét még sajnálják is, hisz a férje is elhagyta ugye. De valójában egy érzéketlen alak, szeretni sem tud, beszélgetni sem lehetett vele sosem. Csak parancsolni, dirigálni és kritizálni tud. És még én legyek hálás, mert mindent megvett nekem. Na igen. Csak azt felejti el, hogy engem meg nem lehet megvenni. Természetesen majd én is mindent megveszek neki ha idős lesz...
5/12 K. Béla válasza:
ha nem venne, mivel tudna megmérgezni?
6/12 A kérdező kommentje:
Jaj, ezek a megmérgezések már...xD
2014. jan. 2. 17:23
7/12 anonim válasza:
Igen, mert a gyereke vagy, így kötelessége ellátni. Ha nem tenné, akkor azzal csak arról tenne tanúbizonyságot, hogy rossz anya. Szóval ezt maga miatt csinálja, nem az irántad érzett szeretetből.
8/12 anonim válasza:
Lehet, hogy ő nem szereti ő is csak kapta.
9/12 anonim válasza:
Igen, sőt gyűlölhet is.
A szeretetet meg lehet játszani, és az agresszorok különösen jól értenek az ún. mézesmadzag-nadrágszíj elvéhez. (Értsd: egyszer ver, másszor kedveskedik és soha nem tudod, hogy melyik miért van és mi után mi következik.)
10/12 anonim válasza:
Minden további nélkül, a csokit lehet, hogy saját magának vette, lelkiismerete csititására....de az igazsághoz tartozik, hogy én még eddigi életem során ( 62 éves vagyok ) nem találkoztam olyan anyával aki gyűlölte volna a gyerekét....olyannal már igen, aki inkább vállalta az átmeneti megvetést gyermeke részéről, a gyermek elfordulását, vagy beszólásait, lázadozásait, annak érdekében, hogy később értelmes, becsületes, egészséges felnőtt gyermeke szemébe tudjon nézni... a dolgok mindig elrendeződnek és minden a helyére kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!