Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincs jó kedvem. Én vagyok a...

Nincs jó kedvem. Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Ma egy barátnőmmel találkozom. Úgy volt, hogy anya kivisz a buszomhoz meg ad valamennyi pénzt. Már nem volt nála semennyi forint, de miközben már tusoltam megnézte, megjött a pénze és bekopogott, mikor éppen tiszta hab voltam, de kiszálltam, hogy mit szeretne.

Erre rá kb 5 percre megint bekopog, ismét tiszta hab voltam, ingerülten kiszóltam neki, hogy hagyjon békén, nem érdekel.

Mikor kijöttem a fürdőből odaállok elé, hogy jól nézek-e ki, mondta, hogy nem érdekli. Mert ő annyit szeretett volna, hogy apa megy el, most tud csak kivinni, mert a másik kocsiban nincs benzin és a bankkártyát is elvitte.. És hogy gyalogoljak ki magam a buszhoz meg csináljak amit akarok.

Most nagyon mérges vagyok, tiszta ideg a fejem, nem tudom mit tegyek. A buszhoz semmi kedvem kigyalogolni 20 percre van, ráadásul hideg van.

Szerintetek ez most miattam van?

15/l

2013. dec. 31. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
Te vagy a hibás. Anyukád csak pont úgy beszélt veled, ahogy előtte te vele. Kvázi tükröt tartott eléd.
2013. dec. 31. 11:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell így letámadni, értek a normális szóból is. Köszönöm annak aki szépen válaszolt.
2013. dec. 31. 11:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen kamasz voltam 15 évesen... valahol meg tudlak érteni, de ettől függetlenül most nem neked volt igazad. kérj bocsánatot anyukádtól, és sétálj ki a buszhoz.
2013. dec. 31. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Idézlek: "ingerülten szóltam neki"

Ha te anyádnak így válaszolsz, akkor te miért vársz normális hangnemet idegenektől?

(Ráadásul anyád meg sem érdemelte, de te igen.)

2013. dec. 31. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
Hát 15 évesen értelmesebb voltam ennél :) 20 perc gyaloglás?? Én napi 40et gyaloglok és még az is kb semmi. Bírom a mai kis tiniket hogy kb csak a facebook meg iphone stb és ezek az élet nagy problémái számukra, plusz még annyi sincs bennünk hogy megbeszéljék a szüleikkel meg barátaik sincsenek...egyszerűbb ideírni. Szánalom vagy te, nem hibás :)
2013. dec. 31. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Ó te szegény... Egy idős vagyok veled, nekem is 20 percre van a buszmegálló, mikor nem tud senki kivinni kocsival én is kigyalogolok, meg még haza is, és ez már óvodás korom óta így megy. És még élek. Ne legyél ennyire hisztis, elkényeztetett kislány, 20 perc séta az semmi.
2013. dec. 31. 14:22
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Busszal járok a főiskolára (40 percre van az otthonomtól), ami a buszmegállótól 25 perc sétára van, és sétálok minden áldott nap oda-vissza, hóban-fagyban, 40 fokban, esőben, sárban, sokszor este 8-kor sötétben. Túl lehet élni, kislány. Hideg van? Gondolom ruhád sincs, mert anyu nem vesz, ezért nem tudsz felöltözni... Amúgy magamra ismerek, mert régen ugyanez a típus voltam, de szerencsére azóta kinőttem, rémes látni, mit művelhettem én is. Engem is mindig mindenhova vittek-hoztak, mostmár jogsim van és magamat hurcolom, de nem mindig megoldható, és olyankor képes vagyok használni a lábam, és a tömegközlekedést, nem esek pánikba. Egyelőre elég életképtelennek tűnsz.
2013. dec. 31. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!