Nincs jó kedvem. Én vagyok a hibás?
Ma egy barátnőmmel találkozom. Úgy volt, hogy anya kivisz a buszomhoz meg ad valamennyi pénzt. Már nem volt nála semennyi forint, de miközben már tusoltam megnézte, megjött a pénze és bekopogott, mikor éppen tiszta hab voltam, de kiszálltam, hogy mit szeretne.
Erre rá kb 5 percre megint bekopog, ismét tiszta hab voltam, ingerülten kiszóltam neki, hogy hagyjon békén, nem érdekel.
Mikor kijöttem a fürdőből odaállok elé, hogy jól nézek-e ki, mondta, hogy nem érdekli. Mert ő annyit szeretett volna, hogy apa megy el, most tud csak kivinni, mert a másik kocsiban nincs benzin és a bankkártyát is elvitte.. És hogy gyalogoljak ki magam a buszhoz meg csináljak amit akarok.
Most nagyon mérges vagyok, tiszta ideg a fejem, nem tudom mit tegyek. A buszhoz semmi kedvem kigyalogolni 20 percre van, ráadásul hideg van.
Szerintetek ez most miattam van?
15/l
ne hisztizz, nem vagy már kislány...
legközelebb pedig normálisan beszélj anyukáddal
Jaaa, hogy anyád csak adjon pénzt, meg furikázzon téged, de ha ő szeretne valamit mondani, akkor kuss a neve, igaz?
(Ráadásul a te érdekedben merészelt téged zavarni, hogy nincs pénze és benzinje, de van más megoldás: apád. Erre te így flegmázol. Jobb lett volna, ha ha szájbavág, és el sem enged sehova.)
1) Nincs hideg.
2) Nem szakad le a lábad ha sétálsz 20 perced.
3) Ne legyél paraszt anyáddal.
Azért ennyire durván nem kell letámadni, hogy le h.lye pics.zzátok, és a többi. H.lyén viselkedett, de az emberek nagy része ilyen volt kamaszkorában, és biztos vagyok benne, hogy közületek is sokan beszéltek hasonlóan a szüleikkel.
Kérdező: Tényleg elég bután viselkedtél a szüleiddel, lehetnél egy kicsit hálásabb, hogy anyukád amellett, hogy pénzt adott volna, még le is vitt volna a buszmegállóba. Nem hiszem el, hogy annyira megerőltető lenne egy kis séta, legalább kitisztulna a fejed, mielőtt a barátnődhöz érsz. Ebben az esetben igenis a te hibád volt, nem kellett volna leordítanod anyukád fejét, hiszen biztosan okkal zavart meg fürdés közben. Persze, zavaró lehet, de akkor sem így kellett volna viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!