Apám megtehet ilyet?

Figyelt kérdés

Torontóban dolgozik én meg anyukámmal és 2 testvéremmel élek.Tegnap beszéltünk skype-on és azt mondta hogy 3-4 hónap múlva hazajön.Hozzá tette még ezeket is:ha hazajövök akkor mindenki hétvégén is kelni fog 6-7 kor, én menjek le a boltba 8-ig, mert ha nem akkor nem lesz itthon semmi ennivaló.Mindenki kézzel fogja a saját ruháját mosni(kicsi a fürdőszoba, a mosnivaló túl sok min 3 óra lenne), kifogja húzni az internetet és a tv-t.Ha valaki rossz lesz vagy nem csinál valamit amit ő mond akkor szíjjal fog minket verni meg megégetni a kezünket.

Én nem tudok hétvégén és nem is akarok kelni 6-7 kor amikor hétköznap is 6- kor kelek meg este csak 11 után tudok elaludni.

2013. dec. 30. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem beszippantotta valami szekta.
2013. dec. 31. 11:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor imádkozz, hogy sose jöjjön haza, mert egy elmebeteg. Az ilyet be kéne záratni. Az a baj, hogy tényleg vannak ilyen szülők... De az is lehet, hogy csak viccelt és félreértetted. Bár ilyennek viccelni...az is hülye, aki ezekkel viccel, úgyhogy akkor is imádkozz, hogy maradjon Torontóban még egy jó tíz-húsz-harminc évet.
2013. dec. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!