Torontóban dolgozik én meg anyukámmal és 2 testvéremmel élek.Tegnap beszéltünk skype-on és azt mondta hogy 3-4 hónap múlva hazajön.Hozzá tette még ezeket is:ha hazajövök akkor mindenki hétvégén is kelni fog 6-7 kor, én menjek le a boltba 8-ig, mert ha nem akkor nem lesz itthon semmi ennivaló.Mindenki kézzel fogja a saját ruháját mosni(kicsi a fürdőszoba, a mosnivaló túl sok min 3 óra lenne), kifogja húzni az internetet és a tv-t.Ha valaki rossz lesz vagy nem csinál valamit amit ő mond akkor szíjjal fog minket verni meg megégetni a kezünket.
Én nem tudok hétvégén és nem is akarok kelni 6-7 kor amikor hétköznap is 6- kor kelek meg este csak 11 után tudok elaludni.
Ha nem akarod megcsinálni ezt a sok hülyeséget, akkor egyszerűen menj el otthonról a hétvégére.
A hülyeségek ellen nem sok mindent tudsz tenni, de ha tényleg megütne szíjjal, még aznap irány a rendőrség, látlelet, aztán gyámhatóság. Ugyanis abból komoly balhé lehet.
2013. dec. 30. 18:26
3/12 anonim válasza:
szerintem csak viccelt...
2013. dec. 30. 18:26
4/12 anonim válasza:
Megjöttek a tini trollok.
2013. dec. 30. 18:29
5/12 Móni nem becézgetünk válasza:
1. Ez a kérdés elég valószínű, hogy csak kitaláció.
2. Nem nem teheti meg. De nem valószínű, hogy tényleg megteszi. Hogy ismered apádat? Megtenné? Ráadásul miért szólna? Ha viszont tényleg megteszi akkor meg menj a rendőrségre. Nem enged ki a házból max. suliba? Szólj a tanárnak.
2013. dec. 30. 18:39
6/12 anonim válasza:
Gondolom még így messziről is látja, hogy milyen fejetlenség van otthon, és egy kis rendet akar. Mi ezzel a baj?
2013. dec. 30. 18:42
7/12 anonim válasza:
Miert ne tehetne meg???? A kerdezo nagy esellyel kamasz gyerek, nem felnott, igy a szulo joga eldonteni, hogy mit csinalhat. Semmi gond a hetvegi kelessel, azzal se, hogy neki kell a boltba menni. Internet es tv se letszukseglet az elethez. A mosas kicsit huzos, az igaz, a veres pedig nagyon nem kellene. Een kivul viszont nem ertem, hogy mi a problema.
2013. dec. 30. 18:44
8/12 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc tényleg tegnap hívott és mondta.A probléma az hogy én nem tudok kelni 6-7 kor ébresztőt meg nem kapcsolhatom be(anyukám miatt) de ő nem fog kelteni és ha nem megyek le 9-ig akkor nem lesz ennivaló és akkor nem tudunk enni, meg akkor szíjjal fog verni, a mosás, a tv kikapcsolása még elmegy de nekem kell az internet:angolt kell tanulnom, házi feladatokat is tudom megnézni, hírek, időjárás stb.
2013. dec. 30. 19:17
9/12 anonim válasza:
Boltba este is lehet menni, akkor nem kell felkelni 6-kor. Az internetet meg megmondod, hogy kell a tanulashoz, 2013 van, nem a kozepkor. Ha megver akkor pedig feljelented - ezt elore mondd is meg neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!