Miért kell az apámnak beleszólnia abba, hogy fogamzásgátlót szedek?
Anyáék kiskoromban elváltak, apával rossz a kapcsolatom, nem találkozunk túl gyakran.
Karácsonykor én is és ők is (a barátnője meg a 2 gyerekük) ott voltak mamáéknál és az egyik kisgyerek kipakolta a táskámat és benne volt a gyógyszerem, mert nem otthon aludtam.Apa barátnője meglátta és utána mondta apának, aki eléggé felkapta ezen a vizet.
Összeveszett anyával, hogy mégis hogy nevel, ha ilyenre van szükségem, mamát is ráuszította anyára és azt hallgatom, hogy veszekszenek a telefonba, meg hogy még csak most lettem 16, miért enged ilyeneket anya,stb.
De apa nem is része az életemnek, egyáltalán nem ismer.Most piszkálja anyát, pedig nincs tisztában az életemmel, egy idegen számomra.
"Amúgy a tinik elég nagy része él 16 évesen nemi életet. Szinte mindenki. Nem az, hogy belehúznánk egymást, de ilyenkor megvan a testi és lelki érettség is, persze nem olyan, mint egy átlag felnőttnek, dehát dolgozni sem lehet csak 18 év után. Aki érettnek érzi magát, az 16 évesen is vállal kisebb munkákat."
10 perce röhögök ezen.
Kisebb munka kisebb szex mert kisebb felnőtt:)Hát ,hogy mennyire gyerek vagy azt elképzelni sem tudod.
Semmi értelme azon vitázni, hogy szükséges-e a gyógyszer, vagy hogy hány éves korban kéne elkezdenem nemi életet élni.
Nem fogom azért abbahagyni, mert itt emiatt oltogatnak.
Nekünk ez így jó és kész.
12:17
Te gondolom tipikusan az a típus vagy, hogy 'mindenki r...nc, akinek boldog párkapcsolata van, esetleg jól érzi magát a fiúkkal/férfiakkal'.
Jó nagy bunkó lehetsz a válaszod alapján, de nyugi, nem zavar, sok ilyen ember van!:)
Amúgy áruld már el, hogy neked mit jelent a ri...anc szó?
Kikre használod?
Hagyjátok már békén, kinek mi köze hozzá, hogy mikor kezdte? Legalább van annyi esze, hogy védekezik. Igaz, hogy ilyen fiatalon talán nem hormonnal kellene, de remélem, rendesen megvizsgálta az orvos.
Apuci amúgy a kisgyerekeit is lecseszte, amiért mások táskáját szétrámolják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!