Fogamzásgátlót szedek, és még nem jött meg. Teherbe eshettem?
múlthét csütörtökön vettem be az utolsó szemet. ilyenkorra már meg szokott jönni, plusz a hasam is mindig menszesz előtt egy héttel nagyon görcsöl. most semmi. nem volt hasmenésem, nem hánytam, nem szedtem más gyógyszert, és nem hagytam ki egyetlen szemet sem. csak hónap elején voltunk együtt a párommal, ebbe a hónapban 2-szer.
létezik hogy terhes vagyok? ha csütörtökön tesztelek, ki mutatná ha terhes lennék?
Én mindig vasárnap hagyom abba, és pénteken szokott megjönni. Nagyon ritkán ez eltolódott vasárnapra.
Mióta szeded? Mert ha még az elején vagy, kimaradhat 1-2 vérzés. De ha nem, akkor még várd meg te is a vasárnapot. A teszt még nem mutatna semmit. Az utolsó aktus utáni 14. napon érdemes legelőbb tesztelni.
valószínű, hogy a teszt már kimutatná, de egy-két hét csúszás a menzeszben teljesen normális, még akkor is ha gyógyszert szedsz.
Az is előfordulhat - ha régebb óta szeded a gyógyszert - hogy amiatt marad ki. Én 6 évig szedtem szünet nélkül és utána 3-szor egymás után kimaradt a vérzésem. Az orvos megvizsgált, és azt mondta, úgy elvékonyodott a méhnyálkahártya, hogy emiatt elmaradt a vérzés is. Idővel helyre áll, de csak ha szünetelteted a gyógyszert, esetleg másfélét ír fel. Ha nem jön meg, szerintem menj el orvoshoz, azt is megtudja mondani ha terhes vagy, meg azt is, ha szünetet kell tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!