Miért kell az apámnak beleszólnia abba, hogy fogamzásgátlót szedek?
Anyáék kiskoromban elváltak, apával rossz a kapcsolatom, nem találkozunk túl gyakran.
Karácsonykor én is és ők is (a barátnője meg a 2 gyerekük) ott voltak mamáéknál és az egyik kisgyerek kipakolta a táskámat és benne volt a gyógyszerem, mert nem otthon aludtam.Apa barátnője meglátta és utána mondta apának, aki eléggé felkapta ezen a vizet.
Összeveszett anyával, hogy mégis hogy nevel, ha ilyenre van szükségem, mamát is ráuszította anyára és azt hallgatom, hogy veszekszenek a telefonba, meg hogy még csak most lettem 16, miért enged ilyeneket anya,stb.
De apa nem is része az életemnek, egyáltalán nem ismer.Most piszkálja anyát, pedig nincs tisztában az életemmel, egy idegen számomra.
# 3
Én próbálom figyelmen kívül hagyni, de szerintem igazságtalan, ahogy anyával viselkedik.
# 4
Szerintem nem.
Mert annyira ismersz, hogy így tisztába vagy az életemmel és jósolgass? :)
Persze, tapasztalat...Én is mondhatnék ellenpéldákat, de annyira nem érdekel, hogy egy vadidegen mit mond a jövőmmel kapcsolatban.
Azért szól bele mert az apád,én sem nézném jó szemmel.
15 évesen még nagyon korai, még csak gyerek vagy ráérnél bőven.
Egyébként gondolom pénzt ajándékot sem fogadtál el tőle,hisz senkid ugye?
# 8
De akkor legyen egész évben az apám, ne csak ilyenkor.
Mert semmivel nem tudok hozzá fordulni, mindent vagy anya, vagy a mostohaapám intéz el nekem.
Az ajándékokat meg elfogadom, vagyis én találom ki, hogy mit vegyen, mivel egy évben háromszor kapok tőle bármit is(szülinap, névnap, Karácsony, amúgy felém sem néz.
De ilyenkor általában teszek róla, hogy ne pár tízezres legyen az ajándék.
# 9
Hű, előkerült még egy "legjobb barátnő", aki tisztában van az életem minden fontosabb dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!