Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hét éves fiamat csúfolják az...

Hét éves fiamat csúfolják az apja miatt. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A fiam apja évekkel ezelőtt egy nagyon csúnya dolgot követett el. mi egy kis faluban lakunk ahol mindenki ismer mindenkit, így megy a pletyka is. Szóval az iskolában minden gyerek az én fiamat bántsa az apja miatt ami nagyon bántja a gyereket, szinte félve megy iskolába. Mit lehetne tenni? Írassam másik iskolába?
2013. dec. 28. 14:48
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
51%
Hát szerintem is irasd át másik iskolába ami nincs messze de ne legyen közel se. Mert ha nem teszed akkor az ő élet lesz keserű főleg a gyerekkora amit élveznie kéne. Igaz énbis csak 13 vagyok de nem muszály megmondani mit tett az apja ha nem szeretnéd de éb amit iavasoltam azt leírtam. Remélem a soj válasz után döntöttél és remélem ha új iskolába megy akkor érezze jól magát és tanuljon szorgalmasan! :)
2013. dec. 28. 15:59
 22/34 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy mit tett az apja, már évekkel ezelőtt történt. Másik iskolába fogom íratni.
2013. dec. 28. 16:06
 23/34 anonim ***** válasza:
89%
Látod, hogy mégsem teljesen mindegy, hiszen évekkel ezelőtt történt, mégis csúfolják érte a fiadat, és most emiatt talán az egész élete megváltozik (az új iskola miatt). De a döntésed szerintem jó, én is átiratnám.
2013. dec. 28. 16:08
 24/34 anonim ***** válasza:
65%

Azért nem szokták csúfolni, hogy az apja nem tud helyesen beszélni? "bántsa"... brrr.

Amúgy írasd át.

2013. dec. 28. 16:17
 25/34 anonim ***** válasza:
60%
Édes Istenem,itt vagyunk egy anonim oldalon és nem mondod el,már mindenki erre kíváncsi :D,el nem tudom képzelni mi az amiért minden gyerek piszkálja a fiadat.
2013. dec. 28. 16:46
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
*bocsánat, az ANYJA nem tud helyesen beszélni...
2013. dec. 28. 16:49
 27/34 anonim ***** válasza:
Valószínűleg gyilkolt a pasi.
2013. dec. 28. 18:10
 28/34 anonim ***** válasza:
70%
Igen, szerintem is gyilkos vagy nemi erőszak tevő. Vagy mutogatós.
2013. dec. 28. 18:29
 29/34 anonim válasza:
39%
Igaza van a kérdezőnek, semmi közötök hozzá.
2013. dec. 28. 18:58
 30/34 anonim ***** válasza:

Az volna a legokosabb, ha átíratnád másik iskolába, lehetőleg városi iskolába. Ott kevesebb a csökött agyú barom, aki egy hétévesen akarna bármit is leverni.

Valamint a gyerek érdekében azonnal elvinni őt egy gyerekpszichiáterhez vagy - pszichológushoz. Amikor átíratod, beszélsz osztályfőnökkel is, az igazgatóval is arról, hogy miért teszed. Amint bármiféle csúfolódás felüti a fejét, nekik kötelességük megvédeni a gyereket.

2013. dec. 28. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!