Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hét éves fiamat csúfolják az...

Hét éves fiamat csúfolják az apja miatt. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A fiam apja évekkel ezelőtt egy nagyon csúnya dolgot követett el. mi egy kis faluban lakunk ahol mindenki ismer mindenkit, így megy a pletyka is. Szóval az iskolában minden gyerek az én fiamat bántsa az apja miatt ami nagyon bántja a gyereket, szinte félve megy iskolába. Mit lehetne tenni? Írassam másik iskolába?
2013. dec. 28. 14:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Mást nem igen tudsz tenni. vagy átiratod vagy ottmarad és csúfolják vagy tudja kezelni a dolgot vagy addig nem változik még iskolát nem vált. Ezt szülőként te nem tudod megoldani.
2013. dec. 28. 14:53
 2/34 anonim ***** válasza:
93%
Én átíratnám.
2013. dec. 28. 14:55
 3/34 anonim válasza:
56%
Írasd át. Szegény kisgyereknek nagyon rossz lehet. Ha teheted másik faluba/városba írasd!
2013. dec. 28. 14:57
 4/34 anonim ***** válasza:
61%
Ez attól függ,hogy mit követett el az apja.Meg fognak bocsátani az apjának vagy elfelejtik ezt valamikor az iskolában?Ha nem felejtik el soha és tovább csúfolják,akkor át kellene íratni egy másik iskolába.Ha nagyobb lesz és még mindig oda jár,akkor a csúfolódások miatt sokkal rosszabb dolgokat is tesz majd...
2013. dec. 28. 14:58
 5/34 A kérdező kommentje:
Elég csúnya dolog, hogy a szülők elmondják a hét év körüli gyereküknek, hogy az osztálytársuk apja egy nagyon rossz dolgot csinált. Hogy lehetnek ilyen emberek?
2013. dec. 28. 15:00
 6/34 anonim ***** válasza:
87%
Mit csinált az apja? Vele laktok? Osztályfőnök mit mondd?
2013. dec. 28. 15:03
 7/34 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnöke nem tud mit csinálni, azt mondja ilyenek a gyerekek.
2013. dec. 28. 15:08
 8/34 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell a szülőnek elmondania, a gyerekeknek olyan fülük van, hogy csak na...

Nem tudom mit követett el a gyerek apja, de sokkal kevesebbért is szoktak költözni kis faluból...(onnan származom, tudom)

2013. dec. 28. 15:10
 9/34 anonim ***** válasza:
60%

"Elég csúnya dolog, hogy a szülők elmondják a hét év körüli gyereküknek, hogy az osztálytársuk apja egy nagyon rossz dolgot csinált. Hogy lehetnek ilyen emberek?"

Hogy lehetnek ilyen emberek mint a fiad apja? Miért nem mondod már meg, mit csinált? Embert ölt?

2013. dec. 28. 15:11
 10/34 anonim ***** válasza:
74%
Irasd át, ne tedd tönkre a gyerekkorát. Egy életre benne marad.
2013. dec. 28. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!