Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Elmondjam...

Mit csináljak? Elmondjam anyának? Kezdek beleszeretni valakibe, akit anya utál

Figyelt kérdés

A srác és én totál különbözőek vagyunk.Az évfolyamtársam már másfél éve, de először pár hónapja beszéltünk.Ő a "Mr Népszerű" gazdag srác, én meg jóban vagyok pár ismerősével, de amúgy nem ismertem.

De egy bulin elkezdtünk dumálni, mert valami csaj elől menekült, én meg nem akartam bulizni, ezért egész éjszaka egy padon beszélgettünk.

Tudtam, hogy milyen, ezért nem akartam túl közeli kapcsolatba kerülni vele.De ez nem sikerült.

Viszont a nagybátyám rendőr és elég jól ismeri a srácot.Arról is van néhány pletyka, hogy az apjának honnan van annyi pénze (nagyon gazdagok) és tudom, hogy anya nem kedveli a fiút, sőt.

Viszont tegnap náluk voltam ebéden és vett nekem egy elég drága ajándékot.Nem tudom, hogy használjam-e anya előtt, vagy hogy beszéljek-e róla neki a srácról.

Nem akarom, hogy megint veszekedjünk, vagy hogy ne engedjen sehová.De félek, hogy így lebukok egyszer.

2013. dec. 27. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ne vetíts már!

Tanár NEM KEZDHET KI DIÁKJÁVAL, vagy kirúgják, FEGYELMI ELJÁRÁST indítanak ellene, és máshol sem fog később tanítani. Szóval ez a legröhejesebb dolog, amit valaha hallottam, hogy valaki egy kis porbafingó kisfiú miatt a karrierjét kockáztatja ÉS még NYÍLTAN fel is vállalja annak ismerősei, barátai előtt, HÁTHA beköpi valaki. Hát ez abszurdum :D:DD

Arról nem is beszélve, hogy legkorábban 23 évesen fejezheti be az egyetemet és kezdhet tanítani MA/MSC diplomával, egy 23 éves nő szemében meg egy 16-17 éves fiú GYEREK, nem férfi.

2013. dec. 27. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Na még jobb. Szóval 16 vagy, tavaly 15 évesek voltatok, tehát a minimum 23 éves tanárnőd egy 15 éves kisfiúval kezdett ki állításod szerint... ezt komolyan beveszi valaki???
2013. dec. 27. 15:52
 13/14 A kérdező kommentje:

70%-os!

Hát akkor te valószínűleg burokban élsz...Nem ez az első és nem is az utolsó ilyen eset.

De látom, normális választ nem tudtál írni, csak okoskodni.Gratulálok!

2013. dec. 27. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Én Jártam 22 évessen 17 éves sráccal ...
2013. dec. 27. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!