Miért akarja anyám rám erőszakolni mindenáron az akaratát?
""biztos, hogy menjek?!" Erre mondta, h ne"
Erre te meg: DE. És majd jövőre gondolkodsz, mielőtt piszkálsz.
Én ezt másként kezelném: "Senki nem kérdezte, hogy tetszik-e neked. Nem a te párod, nem neked kell szeretni. Ha nem tetszik, maradj egyedül én meg boldog leszek vele."
Ezt mondanám neki. Ennyi. Ha 34 évesen ennyire nem vagy képes, az finoman szólva is szánalmas. Semmi köze hozzá, ki a párod.
Az enyém is ilyen. 18 évesen elköltöztem otthonról, utána nemigazán tudott pattogni. Volt, hogy félévig nem is beszéltem vele, telszámomat megváltoztattam. Tegnap felhívtam, és nagy kegyesen kijelentette, hogy jó, hát akkor ő nem szól bele az életembe. Mondtam neki, hogy nem is tud, szóval nagyon jó fej. :D
Amúgy, nemtudom az enyém sem érti meg, hogy nem kívánok részt venni a kirakati műsorozásban, problémagyártásban, színjátékokban, amit ő "családi" életnek tart.
Egyszerűen nem fogja fel valamiért, hogy van más is, mások máshogy élnek, és nem vagyok vevő a hisztijére.
Mert szerinte tartozom neki azért, mert megszült. Szerintem meg ő örülhet, hogy megszülettem. :D De tényleg, mindíg hisztis, idegbeteg nő volt, én nagyon nyugodt... de míg vele éltem, sikerült olyan szinten kiidegelnie hogy mai napig figyelnem kell magamra, hogy ne legyek hülye.
Nehéz ügy, de van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!