Mit tennél ha a 13 éves gyereked egy nap eléd állna, és elmondaná, hogy meleg, és bemutatna egy másik 14 éves fiút, aki a szerelme?
persze te nem hinnél neki, és átkutatnád a szekrényét, ahol megtalálnád az igazán szép, szívhez szóló, szerelmes verseiket?
ez a történet nem aktuális. Én voltam a gyerek, csak azóta eltelt 17 év. arra lennék kíváncsi hogy ha ez veled történne, a szülő szempontjából, akkor te mit tennél!
"akik olyanokat állítanak hogy ez megváltozhat, megnyugtatom, ez nem változik meg. "
Tudom, hogy nem valtozik meg, ha valakinek valoban mas a szexualis beallitottsaga. A mai vilagban viszont "divat"a homoszexualitas, a biszexualitas, igy egy ennyi idos gyereknel en elsore azt felteteleznem, hogy o is divatbol az, illetve szeretne az lenni.
"ki pedig azt mondja hogy kíváncsiság, az el van tévedve egy csöppet. ugyanis a kíváncsiság az nem egyenlő egy szerelemmel, kapcsolattal. az a fiú aki pusztán kíváncsi, az kipróbálja valamilyen szinten fiúval a dolgokat, és ennyi. de nem ír szerelmes leveleket a szerelmének."
Kerdezo, aki maganyos, szeretethianyos es meg ilyen fiatal, abban egy pillanat alatt szerelmet ebreszthet barki, aki kedvesen, figyelmesen viszonyul hozza.
Gondolom a szuleid nem fogadtak pozitivan. Valahol az is ertheto. Az atlag ember normalis eletet, jovot szan a gyermekenek, nem azt, hogy sokak szemeben negativ modon mas legyen.
Elso voltam
aki szerelmet érez a saját neme iránt 13 évesen, és élvezi a szexet, de a későbbiek sorában hetero szexuális irányba "változik", az nem hetero, hanem biszexuális. az hogy vannak olyanok akik divatból csókolóznak, meg fogdossák egymást, az nem vethető össze egy olyan emberrel aki érzelmeket, és testi vágyat is érez a saját neme felé.
amúgy nem fogadták jól, évekig egy pszichológust kellett hallgatnom, a végére sikerült kijátszanom a nőt.
Ne haragudj, kedves kérdező, de nekem bizony elég sok olyan (mondjuk főleg lány) ismerősöm van, aki pár évvel ezelőtt tinilány korunkban bizony előadta, hogy ő meleg, ma meg már csak röhög vagy szégyenkezik egykori önmagán. A régi "meleg" lakótársamnak most született gyereke, és ma már ő is azt vallja, hogy éretlen volt még, de annyira nagy divat lett akkoriban már melegnek lenni, meg ott volt a kiváncsiság is. Szóval, nekem nem fogod megmagyarázni, hogy nem változhat meg egy 13 éves véleménye a dologról.
Ha az én fiam jönne haza ezzel a dologgal, akkor igenis megmondanám neki, hogy ide biztosan nem fog jönni a "barátja", ő sem mehet hozzá, és már úgy egészen pontosan mit képzel magáról, hogy ennyi idősen szexelni akar egyáltalán. Ember, egy GYEREKRŐL beszélünk.
Biztosan elvinném pszichológushoz, és nem érdekel, milyen hisztit vágna le nekem, mert lehet, hogy eyszer még meg i köszöni majd nekem a dolgot. Ha 17-18 évesen még tartja az állítást, hogy meleg, akkor áldásom rá és elfogadom de 13 évesen ne k*rogassa már egymást két gyerek..
Elsőre lehidalnék... Bíznék benne, hogy tán mégse... Olvasnék össze-vissza a témában, hogy mi a helyzet. Aztán ha esetleg úgy alakul, hogy később bebzonyosodik, ez nemcsak hóbort, akkor természetesen elfogadnám a gyerekemet (remélem, hogy el tudnám fogadni), úgy, ahogy van.
Mindenesetre nem ártott volna először közölni a tényt és csak később bemutatni a jövendőbelit...
arra, hogy meleg, semmit, annak, hogy szerelmes örülnék - szekrényben nem turkálnék, a leveleit meg nem olvasnám el
de tuti 2 nagy pofont lekevernék a kölyöknek, ha még azt is közölné, hogy 13 évesen szexel, aztán meg lenne egy kínos beszélgetésünk arról, hogy hogyan kéne védekezzen
amúgy kérdező, azóta hogy alakult a kapcsolatod a szüleiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!