Én egy meleg fiú vagyok és a tegnap estét egy másik fiúval töltöttem másnap reggelre apró gennyes pöttyök jelentek meg az ánuszomon. Szerintetek mi a teendő?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 18:34
2/9 anonim válasza:
fertőzés.
nem emgfelelően készítettétek elő a terepet.
fürödj meg, és kezeld gyulladáscsökkentő krémmel, vagy aloe vera levéllel, illetve körömvirág kenőccsel.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez gombás fertőzés lesz... Irány a doki, de S.O.S!
5/9 Sehery Sery válasza:
Elkaptál tőle egy fertőzést, menj orvoshoz. Máskor igényesebben válasz partnert, és obban ügyeljetek a tisztaságra, mert a végbél hámrétege sokkal érzékenyebb a hüvelyénél, és sokkal sérülékenyebb. A funkcióját tekintve nagyobb a fertőzés veszélye is. Mindig használj óveszert, mert lecsökkenti a fertőzések kockázatát.
6/9 anonim válasza:
Nemibeteg gondozó, és szólj neki is mert nyilván ő is fertőzött. Gumi nélkül jó veszélyes mondjuk, én nem csinálnám így, dehát a nemi betegségeknek is kell egy kis élettér... :)
7/9 anonim válasza:
olaj alapú síkosító + óvszer = elszakad a gumi
9/9 anonim válasza:
Akaszd fel magad ahogy az előttem szóló mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!