Hogyan tehette meg velem az anyám és a testvérem azt, hogy felvetetettek velem 3 millió személyi kölcsönt amit ők elköltöttek és én fizetem havi 85. 000 forintjával 60 hónapig? És azt mondja az anyám a férjem milliomos fizesse az.
Köszönöm a mai válaszokat sokat segítettetek!
KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Ez nem család.
Egy tanulság: senkibe ne bizz, csak saját magadban.
"Az még hagyján, hogy átvertek a hitellel, de te még zaciba vágod nekik az ékszereidet is. És mégis mivel vettek rá? Egyáltalán ki kötelez, hogy egy ilyen családot egyáltalán látogass?"
Hmmm, most valahogy a kedves kérdező hirtelen elfelejtette a kérdését... Aaaa francokat kedves, inkább idióta.
Szelektíven válaszol.... vagyis nem válaszol, csak hajtogatta itt a siránkozós szövegét.
Én utálom az olyan embereket, akik másokat, éspedig hozzátartozójukat, testvérüket, szüleiket, családtagjukat, férjüket, stb. húzzák le... DE AZOKRÓL IS KVRA MEGVAN A VÉLEMÉNYEM, akik PERMANENSEN éltetik, kiszolgálják ezeket az embereket. És ezzel MINDENKI MÁSSAL, aki még áldozata volt, vagy áldozata lesz az ilyen embereknek, kiszúrtak/-nak.
:)
Innentől gondolom mindenki érti, hogy mit gondolok az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!