Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tehette meg velem az...

Hogyan tehette meg velem az anyám és a testvérem azt, hogy felvetetettek velem 3 millió személyi kölcsönt amit ők elköltöttek és én fizetem havi 85. 000 forintjával 60 hónapig? És azt mondja az anyám a férjem milliomos fizesse az.

Figyelt kérdés

2013. dec. 22. 10:07
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a mai válaszokat sokat segítettetek!

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

2013. dec. 22. 16:53
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem család.

Egy tanulság: senkibe ne bizz, csak saját magadban.

2013. dec. 22. 22:17
 43/50 anonim ***** válasza:
91%
ha a férjed milliomos, akkor mér kell neked 3 munkahely h fizetni tudd?
2013. dec. 25. 19:16
 44/50 anonim ***** válasza:
72%
NAV, vagyonosodási vizsgálat. Biztos találnak még nála más stiklit is.
2013. dec. 26. 15:10
 45/50 outtatime ***** válasza:
78%
Mi az, hogy anyád leadatta veled a zaciba az aranyaidat? Ennyire nem tudsz kiállni magadért? Olyan sincs, hogy valami munka ne lenne. Tudod nekem is volt rossz időszakom, és két hónapig heti szinten ki kellett dobnom egy vidéki város vasúti átrakójában egy-egy vagont. Nem esett le a karikagyűrű, még jót is tett. A a ppnz pénzbőlnt elég volt arra, hogy legyen étel az asztalon és legyen lehetőségem tisztán-fitten elmenni a következő állásinterjúra. Mellette ha tudtam mentem napszámosnak. Ja mindezt két diplomával, és nem tett rosszat az önbecsülésemnek, sokkal jobban befordultam volna, ha otthon meresztem a seggem. Meglátásom szerint semmilyen munkát nem kell szégyellni, elmondásod alapján az öcséd meg pont nulla munkával akar "villantani", a Te károdra. Zavard el a fenébe dolgozni, ha napi ötezerért napszámos lesz, akkor azt, ha vagononként kap húsz-harmincezret, akkor azt, tanulja már meg mi a munka! Ja és megkeeesnlk egy ügyvédet, aki "sikerdíj" fejében megköti a kölcsönszerződést az öcséddel és az anyáddal. Ilyen a világon nincs, hogy előbb 3millió, majd gondolom párszázezer az aranyakért csak így kiesik az életedből. Hozzátenném, Te a saját jövődet és a (majdani?) gyerekeid jövőjét húzigálod le apránként a klotyón. Hagyd őket a francba, csak ügyvéden keresztül érintkezz velük, és fenyítsed őket, hogy vagy visszafizeti a here öcséd a lét, vagy mehet a kaptárba.
2015. máj. 27. 10:38
 46/50 acelsziv ***** válasza:
72%
Nos, sok eszed van, mondhatom. Az még hagyján, hogy átvertek a hitellel, de te még zaciba vágod nekik az ékszereidet is. És mégis mivel vettek rá? Egyáltalán ki kötelez, hogy egy ilyen családot egyáltalán látogass?
2015. máj. 27. 15:58
 47/50 anonim ***** válasza:
Ez az egész csak kamu. Jó szórakozást.
2015. júl. 23. 14:19
 48/50 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem. Kedves Kérdező, velem a férjem csinálta meg ugyanezt, mi hitelre vásároltunk anno számítógépet, telefont, tv-t, nyomtatót... Rá is fáztam rendesen, egy halom adóssággal költöztem haza+gyerekkel... Nekem PONT A SAJÁT ANYÁM SEGÍTETT KIMÁSZNI A GÖDÖRBŐL.
2016. aug. 4. 11:32
 49/50 anonim ***** válasza:
Akkor még a férjem volt, most már nem. Elváltam. Az pedig, hogy hitelt vettünk fel, 2003-2004-ben történt. Ja és lógtam a buszon, metrón, villamoson, amikor pedig jött a csekk, egyszerűen nem érdekelte.
2016. aug. 4. 11:34
 50/50 anonim ***** válasza:

"Az még hagyján, hogy átvertek a hitellel, de te még zaciba vágod nekik az ékszereidet is. És mégis mivel vettek rá? Egyáltalán ki kötelez, hogy egy ilyen családot egyáltalán látogass?"

Hmmm, most valahogy a kedves kérdező hirtelen elfelejtette a kérdését... Aaaa francokat kedves, inkább idióta.

Szelektíven válaszol.... vagyis nem válaszol, csak hajtogatta itt a siránkozós szövegét.

Én utálom az olyan embereket, akik másokat, éspedig hozzátartozójukat, testvérüket, szüleiket, családtagjukat, férjüket, stb. húzzák le... DE AZOKRÓL IS KVRA MEGVAN A VÉLEMÉNYEM, akik PERMANENSEN éltetik, kiszolgálják ezeket az embereket. És ezzel MINDENKI MÁSSAL, aki még áldozata volt, vagy áldozata lesz az ilyen embereknek, kiszúrtak/-nak.

:)

Innentől gondolom mindenki érti, hogy mit gondolok az egészről.

2016. aug. 14. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!