Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tehette meg velem az...

Hogyan tehette meg velem az anyám és a testvérem azt, hogy felvetetettek velem 3 millió személyi kölcsönt amit ők elköltöttek és én fizetem havi 85. 000 forintjával 60 hónapig? És azt mondja az anyám a férjem milliomos fizesse az.

Figyelt kérdés

2013. dec. 22. 10:07
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Nem segíteni akartam csak a testvérem ÁLMA volt egy ilyen autó és addig nyaggatott hogy felvettem neki a hitelt.

De mára RÉMÁLOMMÁ vált.

2013. dec. 22. 12:08
 22/50 A kérdező kommentje:

Engem az érdekelne hogyan tehet meg valakivel ilyet a CSALÁDJA?

Mivel érdemeltem ezt ki,hogy így átvágjon a saját anyám és a testvérem?

2013. dec. 22. 12:09
 23/50 A kérdező kommentje:
Az emberhez legközelebb álló a családja akiben megbízik és elvárja ,hogy ha bajban van segitse oda-vissza,és engem a családom vágott át ezek után ,hogyan képesek a szemembe nézni?Hogyan tartsam velük a kapcsolatot mintha semmi nem történt volna,nevessek??Egyszerűen nem tudom feldolgozni hogy voltak erre képesek hogy megtegyék velem?
2013. dec. 22. 12:15
 24/50 anonim ***** válasza:
71%
told fel navnál testvéred, vagyoosodási, miből lett bmw? hajrá, megérdemli
2013. dec. 22. 12:15
 25/50 A kérdező kommentje:
Járt már valaki így ,hogy a saját testvére vagy az annya vágta át hitellel??
2013. dec. 22. 12:18
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

A GYK-n feltett kérdések alapján nem is ritka az ilyen eset, kb. havonta 1-2 ilyenről szoktak itt írni, és gondolom, ez csak a töredéke az összesnek. :(

Sajnálom, hogy így jártál, de legalább most már tudod, hogy állj hozzájuk, és hogy mit várhatsz tőlük, ha bajba kerülnél. :(

2013. dec. 22. 12:22
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezö!

Anyukäd meg a testvered szerinted neztek azt, hogy te a verük vagy? Hogy tehet ilyet a sajät csalädod? Ugy hogy lättäk rajtad, hogy veled ezt meg lehet csinälni.Hidd el nem te vagy az egyetlen, akit a sajät vere lehuz.

Kerdezgetheted meg 2 evig, hogy dehät me"?????

Akkor se segit rajtad. Ha ezt velem csinältäk volna meg, en mär nem lennek velük kapcsolatban.

2013. dec. 22. 12:28
 28/50 A kérdező kommentje:

Idő kell,hogy feldolgozzam ez hatalmas arculcsapás volt a családomtól.Addig marad az hogy fizetek minden hónapban.

Bár nem könnyű a semmire kifizetni havi 85.000 Ft ot hidd el!!Én is vehettem volna autót hozzáteszem én egy 15 éves autóval járok.Minden hónapban ki kell centiznem hogy be tudjam fizetni a törlesztőrészletet.

Ők meg szinte jót röhögnek rajtam.

És ami durva hogy ezek után is el akar az anyám számoltatni.

Egy szerencsém van hogy a férjemtől nagyon félnek és Ő az aki miatt nem mernek velem jobban szórakozni mert ha Ő nem lenne ezek után is kicsinálnának.

2013. dec. 22. 12:37
 29/50 anonim ***** válasza:
2013. dec. 22. 12:39
 30/50 anonim ***** válasza:
70%

"annya"??

Nincs több kérdésem... Illetve egy mégis van: tulajdonképpen mit akarsz most, 3 év után?

2013. dec. 22. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!