Hogyan tehette meg velem az anyám és a testvérem azt, hogy felvetetettek velem 3 millió személyi kölcsönt amit ők elköltöttek és én fizetem havi 85. 000 forintjával 60 hónapig? És azt mondja az anyám a férjem milliomos fizesse az.
Háát érdekes az eset. Mindenesetre van ilyan családtag. Nekem a nővérem ilyen, de én már abból tanultam hogy amikor otthon laktunk, folyamatosan lopott tőlem pénzt. Hol egy ezrest, hol egy kicsit többet.
A végén már tízezreket, ha véletlenül elől hagytam a tárcám.
Pár év múlva jött ő is a vegyek fel neki hitelt szöveggel.
Tudod mit csináltam?
Közöltem, hogy nem, az ajtó felé tessékeltem és udvariasan elköszöntem tőle.
Sajnos néha az embernek úgy osztják a lapjait, hogy nem jó testvéreket, szülőket kap. Ezt neked fel kell ismerni, és nem szabad kihasználtatnod magad.
Bocsáss meg, se soha ne felejtsd el hogy mit kaptál tőlük, mert ezzel a "mégicsak az anyám/testvérem" mentalitással életed végéig ki fognak használni. Ha férjnél vagy, akkor valószínüleg már nem vagy tizenéves, állj ki magadért.
Havi 85 ezerrel kezdem a hónapot úgy hogy ekkor vagyok nullán lassan 3 munkahelyem van hogy ki tudjam fizetni és őket nem érdekli.Azt mondja nincs munkája miből fizesse?
Én meg emberileg tönkre megyek bele mert azért 5 év havi 85000 forintjával úgy hogy semmi közöd hozzá kimerítő.
Az üzenet küldője: VENDÉG1980
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:23
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hogyan tehette meg velem az anyám és a testvérem azt, hogy felvetetettek velem 3 millió személyi kölcsönt amit ők elköltöttek és én fizetem havi 85. 000 forintjával 60 hónapig? És azt mondja az anyám a férjem milliomos fizesse az.
""annya"?? Nincs több kérdésem... Illetve egy mégis van: tulajdonképpen mit akarsz most, 3 év után?"
Az üzenet témája: hitel?
Az üzenet szövege: Mit akarok? Jó kérdés ?kiváncsi voltam mások véleményére nem több tenni nem tudok semmit csak fizetni.....
És ha privátot írogatsz nekem, akkor fogsz tudni mást tenni?
Nem anyagilag tört meg természetesen az sem elhanyagolható.
De én is elmehettem volna venni 3 millióért egy autót magamnak és akkor legalább a sajátomat fizetném.
Hanem emberileg hogy ezt megtette velem a saját anyám és a testvérem ezt nem tudom feldolgozni.
A hitel egy nap elfogy annak vége lesz de ezek után hogy nézzek a szemükbe?
Mert ők simán belenéznek az enyémbe sőt még ha tehetnék felvennék a nevemre a következő hitelt is.
Amikor a nyáron hazamentem az anyám leadatta velem a zaciba az összes aranyamat.
Tudom hogy megtörtént!
Engem az érdekel hogy ti hogyan állnátok a szüleitekhez,testvéretekhez ezek után ha ilyet tenne veletek?
szerencsére 250 km re lakom tőlük igy nem kell talalkozni sűrűn de ha tehetné az anyám még most is folytatná tovább a zsarolását.
csak a férjemtől fél tőlem nem.
"Engem az érdekelne hogyan tehet meg valakivel ilyet a CSALÁDJA?"
Hát így. Pont így, ahogy veled történet. Ha egy kis szánalom kell már megkaptad, szerintünk is szemét dolog volt. De azért nem egyedi eset.
Most, hogy ezt tudod a témát le is zárhatod (a hitelt fizetned kell, ez volt a tanuló pénz, a családot meg ideje elfeledni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!