Hogyan tehette meg velem az anyám és a testvérem azt, hogy felvetetettek velem 3 millió személyi kölcsönt amit ők elköltöttek és én fizetem havi 85. 000 forintjával 60 hónapig? És azt mondja az anyám a férjem milliomos fizesse az.
"Azt igérték fizetni fogják"
Ismételten: a bank TUDTA, hogy ez egy FELELŐTLEN ígéret, amit nem fognak tudni betartani. Te egyszerűen naív voltál és hittél a tündérmesékben, hogy a semmiből lesz valami.
Öcséd hogy tudja fenntartani a BMW-t? Nagyon drágán szervízelt típus, tankolni kell bele, egyéb fenntartás költségek. Ezeket ki fizeti?
Nem utalva lett én kivettem és odaadtam a kezébe Ő meg elment és megvette a BMW X5 terepjárót és azóta ha mondom neki hogy fizessen üvőlt Ő is meg az anyám is hogy nincs pénzük.
természetesen az autót nem adják el.
Saját családom húzott le!!!
Nem tudom mit tegyek nagyon kedvem sincs velük beszélni.
Hát hát...
Sajnos a közeli családomban is történt viszonylag hasonló eset és tudom h nem olyan egyszerű meg nem gondolja az ember stb.. De nem a "te gyereked az anyád meg a testvéred". Családtagok segítik egymást de úgy vélem h már eléggé felnőttek vagytok, nem tartozol nekik ekkora szívességekkel, éljenek meg maguk. De ez nem segít már rajtad.
Az ő hibájuk h átba**tak téged, de rengeteg szemét ember van a világon szóval annak is a hibája egy picit aki enged ennek.
A kérdésre a válasz az h: Úgy h trágya emberek. Én ezt sosem fogom megérteni... A helyedben én megszakítanám a kapcsolatot velük, oké h család de ugyebár azt nem választja az ember hanem kapja. (mivel csak a te szemszöged van leírva és nem tudom h milyen ember vagy illetve h a családod milyen, szóval kevés információ- ennek birtokában lehet h nem helytálló az amiket leírtam)
Ismét megkérdezem: a kocsi fenntartását, szervízelését ki fizeti?
Egyébként pedig aláírtál valamit, mert ha nem vettél volna fel hitelt, mire fizetnél most havonta? Zavaros az egész sztorid... ha KP-ban ott volt az összeg, akkor most mit fizetsz?
Vagy szabadfelhasználású kölcsön, amit a számládra utalt a bank?
Tanulság: ha a bank azt mondja valakire, hogy nem hitelképes, akkor hidd el neki.
A külföldi számlám hitelkertetét üritettem ki ami 10.000 Euró volt amit minimum havi 250 Eurójával kell visszafizetnem.
A BMW X5 alig használja mert nincs pénze tankolni sem,DE KELL!!! Nevén van és nem adja el!!!
Hát már csak 2 év, legalább ez jó hír benne.
Ha a férjed milliomos, akkor talán kihúzod valahogyan addig. Fel a fejjel, ez az év végi depresszió.
Igen csak soha nem volt hitelem és pont a saját családom akin segíteni akartam az vágott át 5 millió forinttal?
Azért az nem kevés pénz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!