Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tehette meg velem az...

Hogyan tehette meg velem az anyám és a testvérem azt, hogy felvetetettek velem 3 millió személyi kölcsönt amit ők elköltöttek és én fizetem havi 85. 000 forintjával 60 hónapig? És azt mondja az anyám a férjem milliomos fizesse az.

Figyelt kérdés

2013. dec. 22. 10:07
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

"Azt igérték fizetni fogják"

Ismételten: a bank TUDTA, hogy ez egy FELELŐTLEN ígéret, amit nem fognak tudni betartani. Te egyszerűen naív voltál és hittél a tündérmesékben, hogy a semmiből lesz valami.

Öcséd hogy tudja fenntartani a BMW-t? Nagyon drágán szervízelt típus, tankolni kell bele, egyéb fenntartás költségek. Ezeket ki fizeti?

2013. dec. 22. 10:41
 12/50 A kérdező kommentje:

Nem utalva lett én kivettem és odaadtam a kezébe Ő meg elment és megvette a BMW X5 terepjárót és azóta ha mondom neki hogy fizessen üvőlt Ő is meg az anyám is hogy nincs pénzük.

természetesen az autót nem adják el.

Saját családom húzott le!!!

Nem tudom mit tegyek nagyon kedvem sincs velük beszélni.

2013. dec. 22. 10:48
 13/50 anonim ***** válasza:
90%
Hát, hülye voltál. Nincs ezen mit ragozni. Valószínűleg csapnivaló az emberismereted, mert az ilyen típusú hozzáállást azért korábban is lehet látni, nem változnak meg ennyire hirtelen az emberek.
2013. dec. 22. 10:50
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát hát...

Sajnos a közeli családomban is történt viszonylag hasonló eset és tudom h nem olyan egyszerű meg nem gondolja az ember stb.. De nem a "te gyereked az anyád meg a testvéred". Családtagok segítik egymást de úgy vélem h már eléggé felnőttek vagytok, nem tartozol nekik ekkora szívességekkel, éljenek meg maguk. De ez nem segít már rajtad.

Az ő hibájuk h átba**tak téged, de rengeteg szemét ember van a világon szóval annak is a hibája egy picit aki enged ennek.

A kérdésre a válasz az h: Úgy h trágya emberek. Én ezt sosem fogom megérteni... A helyedben én megszakítanám a kapcsolatot velük, oké h család de ugyebár azt nem választja az ember hanem kapja. (mivel csak a te szemszöged van leírva és nem tudom h milyen ember vagy illetve h a családod milyen, szóval kevés információ- ennek birtokában lehet h nem helytálló az amiket leírtam)

2013. dec. 22. 10:53
 15/50 A kérdező kommentje:
Még a pénzt valahogy visszafizetem ,dolgozok többet csak tudjátok az a legszomorúbb hogy soha nem gondoltam volna hogy ilyet megtesz velem a saját VÉREM!!!!
2013. dec. 22. 11:08
 16/50 anonim ***** válasza:
64%

Ismét megkérdezem: a kocsi fenntartását, szervízelését ki fizeti?

Egyébként pedig aláírtál valamit, mert ha nem vettél volna fel hitelt, mire fizetnél most havonta? Zavaros az egész sztorid... ha KP-ban ott volt az összeg, akkor most mit fizetsz?

Vagy szabadfelhasználású kölcsön, amit a számládra utalt a bank?

Tanulság: ha a bank azt mondja valakire, hogy nem hitelképes, akkor hidd el neki.

2013. dec. 22. 11:17
 17/50 A kérdező kommentje:

A külföldi számlám hitelkertetét üritettem ki ami 10.000 Euró volt amit minimum havi 250 Eurójával kell visszafizetnem.

A BMW X5 alig használja mert nincs pénze tankolni sem,DE KELL!!! Nevén van és nem adja el!!!

2013. dec. 22. 11:23
 18/50 anonim ***** válasza:
88%

Hát már csak 2 év, legalább ez jó hír benne.

Ha a férjed milliomos, akkor talán kihúzod valahogyan addig. Fel a fejjel, ez az év végi depresszió.

2013. dec. 22. 12:00
 19/50 A kérdező kommentje:

Igen csak soha nem volt hitelem és pont a saját családom akin segíteni akartam az vágott át 5 millió forinttal?

Azért az nem kevés pénz!!!

2013. dec. 22. 12:03
 20/50 anonim ***** válasza:
85%
Miből gondoltad, hogy egy BMW segítség lesz nekik, ha alig jönnek ki a pénzükből? Tényleg ezt gondoltad a segítség legjobb formájának?
2013. dec. 22. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!