Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van beleszólásom hogy a lány...

Van beleszólásom hogy a lány gyermekem iskola helyett kondi terembe megy?

Figyelt kérdés
Volt egyik nap hogy veszekedtem vele és ő iskola helyett kondi terembe ment! Föl háborít. 21 éves nem kislány de ez gyerekes. Elvileg feszültségét vezette le s én legyek az aki örüljön hogy nem engem orditott le?!
2013. dec. 19. 17:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Bírom a büfészakozókat amúgy. Mintha vmi értéktelen lenne azért, mert bölcsészet. De amúgy is, volt olyan óra, amire nem volt értelme bejárni, de az nem azt jelenti, hogy minden órán a seggünket meresztettünk volna. Ráadásul én nyelvszakon voltam, az külön kategória.

Sőt mondok jobbat, öcsém sem járt be minden órára, BME-re járt nehéz szakra, és 5öse volt majdnem mindenből. Erre aztán pláne nem lehet mondani, hogy büfészak.

2013. dec. 20. 00:06
 32/39 anonim ***** válasza:

28.

Ha valóban jártál felsőoktatási intézmény területén tanulás szempontjából akkor te is tudhatod, hogy minden, ismétlem minden szaknak vannak töltelék tárgyai amiknek semmi értelme. Pl kb mindenhol van szociológia és kommunikáció ahol a későbbi munkakörben az emberekkel való kapcsolattartás szükséges. Azok pedig olyan tárgyak amelyeket olvasni tudó ember könnyen megtud írni. Az más kérdés, hogy az óratartó is úgy nyit, hogy a jelenlét elviekben ajánlott; gyakorlatban pedig neki tök mindegy, hogy ott vagy-e.

Kötelezővé csak a gyakorlatok és a szemináriumok vannak téve. Na ott mindig fullon is vannak a termek.

(És ne is említsük a szabadon választható tárgyakat amik csak a kreditekre mennek, az egyetem összes szakáról felveheti aki akarja, papíron járnak rá vagy 120-an, gyakorlatban meg kb annyi a követelmény, hogy írjanak egy beadandót a megadott témá(k)ban.)

2013. dec. 20. 01:12
 33/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, természetesen nincs beleszólásod, nagykorú, a saját idejével csak önmagának tartozik elszámolással.
2013. dec. 20. 02:56
 34/39 anonim ***** válasza:

előző: én sehol nem láttam a kérdésben olyat, hogy "a lányom már külön él és eltartja magát"...

egyébként szerintem is csak azt van joga megkövetelni a szülőnek, hogy a vizsgákon átmenjen. néha lazítani is kell.

2013. dec. 20. 21:55
 35/39 anonim ***** válasza:
#35, szerintem tökéletesen indifferens a kérdés szempontjából... az esetleg határeset lenne, ha magát az adott iskolát a szülő finanszírozná, de ez elhangzott, hogy a lány finanszírozza magának.
2013. dec. 20. 22:17
 36/39 anonim ***** válasza:
#31, pedig rengeteg büfészak van, ami teljesen felesleges. A bölcsészkar, a nyelvszakokat eltekintve teljes mértékben felesleges és értelmetlen. Nincs rájuk szükség egyszerűen. És akkor még ilyenekről, hogy andragógiga és társai nem is beszéltünk. Vicc az egész...
2013. dec. 20. 22:21
 37/39 anonim ***** válasza:

#36 OFF: "És akkor még ilyenekről, hogy andragógiga és társai nem is beszéltünk." - az andragóGIA, vagyis a felnőttképzés tudománya manapság nagyon is hogy hasznos tudomány lenne, hisz állítólag az élethosszú tanulás korát éljük, egyre kevesebb az esély rá, hogy az ember elboldogul nyugdíjig azzal, amit huszonéves koráig megtanult.

Az egy másik kérdés, hogy nálunk általában mit oktatnak ez alatt a címszó alatt, ami nem vicc, hanem szégyen. Napok óta a felnőttképzési intézmény tanmenetein és feladatlapjain röhög a fél ország...

2013. dec. 20. 22:47
 38/39 anonim ***** válasza:

"A lányom csak egy képzésre jár mint mentő ápoló!

Ő fizette magának be év elején." Szerintem ezek után nincs beleszólásod főleg, hogy 21 éves.

"ez gyerekes" Hogy kondizik? Gondolom tanul mellette. Én is járok. Majd mindennap. Hol futok hol kondizok.

Szerintem örülnöd kéne, hogy nem iszik drogozik és a társai.

19l

2013. dec. 21. 12:39
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem meg anyuci tanuljon meg írni
2014. máj. 21. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!