Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van beleszólásom hogy a lány...

Van beleszólásom hogy a lány gyermekem iskola helyett kondi terembe megy?

Figyelt kérdés
Volt egyik nap hogy veszekedtem vele és ő iskola helyett kondi terembe ment! Föl háborít. 21 éves nem kislány de ez gyerekes. Elvileg feszültségét vezette le s én legyek az aki örüljön hogy nem engem orditott le?!
2013. dec. 19. 17:24
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
35%
Megszólalt az intelligencia, akinek egyetlen válasza a mások sértegetése. Gratulálok.
2013. dec. 19. 20:06
 22/39 anonim ***** válasza:
66%
Hát igen, nálunk is van, hogy egy kurzusra 10-en járnak be, de 50-en vették fel. Ilyenkor bizony ha van katalógus ha nincs érdemes órát látogatni, hogy megjegyezzen a tanár. Nálunk gyakorlatokra kötelező járni, 3-at lehet hiányozni, előadásra nem minden esetben, de ha nem vagy bent sok esetben meglátszik a kollokvium eredméyneden.. Persze, tanártól meg egyetemtől függ.
2013. dec. 19. 20:13
 23/39 A kérdező kommentje:

A lányom csak egy képzésre jár mint mentő ápoló!

Ő fizette magának be év elején.

2013. dec. 19. 20:34
 24/39 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk nincs vizsgaidőszak, szünet van, január 7-én lesz az első vizsga, tanítás viszont már a héten is csak elvétve volt, ha valamiből még nem zártak le minket. Szóval két hétig lógathatjuk a lábunkat, utána nekem speciel lesz 3 vizsgám, amit 2 napra vettem fel, és február 10-ig szintén ülök, és azt csinálok, amit akarok. Szorgalmi időszakban meg az emberek 50%-a nem jár be az órákra. Az előadásokon nem is kötelező megjelenni, csak a szemináriumokon. Kondiban gondolom 1-2 órát tölt, nem 12-t, ettől még tud iskolába járni. Én biztos kiakadnék, ha a szüleim ennyire bele akarnának szólni, hogy mikor mit csináljak. Ezért nem is tudják az órarendem sem. Bár azt tudják, hogy soha nem járok előadásra, mégsem szólnak bele, nekik csak az számít, hogy teljesítsek jól, én pedig megteszem. Amúgy fizetősön vagyok, a szüleim fizetik, ennek ellenére nem csesztetnek.
2013. dec. 19. 20:48
 25/39 anonim ***** válasza:

Ez így igen csekély infó. Példának okáért volt olyan órám amin kétszer voltam, a legelsőn, hogy tudjam ki a tanár és az utolsón, hogy levizsgázzak.

Az előadásokra való bejárás nem kötelező, és sokaknak van olyan napja ahol egy azaz egy órája van/lenne.

2013. dec. 19. 22:14
 26/39 anonim ***** válasza:

17: te jártál egyetemre, fősulira?

A teli előadóteremben oktató nincs, aki megjegyezi, hogy ki van ott és ki nem.

2013. dec. 19. 22:28
 27/39 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha te fizeted, akkor igen.

Ha nem, fel kell tenni a kérdéseket:

-van-e értelme bejárni az órára? (én is egyetemista vagyok, tudom, milyen pár előadás... ha úgyis a könyvet meg szövegeket kérdeznek vissza, és nem az órán leadottat, akkor tök fölösleges bejárni... rengeteg ilyen órám volt, aminek a többségére bejártam, és most már úgy gondolom, inkább aludtam volna még egy órát, minthogy bemenjek vmire, amire nincs értelme bemennem)

-bukdácsol-e az egyetemen? Ha nem is, így is meg tudja csinálni, akkor egy-egy nap elnézhető, főleg ha nagyon stresszes az egyetem en bloc (főleg ha neked amúgy fogalmad nincs róla, hogy ott mi megy, csak a tanulást hajtogatod), a jegyzeteket meg el tudja mástól kérni... persze ha folyton bukik, akkor nem kéne.

(azért azt megjegyezném, hogy leginkább az a felháborító, hogy ilyen gyatra helyesírással piszkálsz vkit a tanulás miatt...)

2013. dec. 19. 23:10
 28/39 anonim ***** válasza:
Igen csak nem olyan büfészakra mint ti.
2013. dec. 19. 23:11
 29/39 anonim ***** válasza:
21 éves, ő fizette... innentől kezdve nem hiszem, hogy lenne bármi beleszólásod abba, hogy hová megy.
2013. dec. 19. 23:40
 30/39 anonim ***** válasza:
hogy függ össze a szak azzal, hogy hányan vannak egy előadáson? Én angolra jártam, tanárszak, csomó általános nyelvészeti órán együtt voltunk az egyéb nyelvszakokra járókkal (német, francia), s volt egy csomó másik, amiken meg az egyéb tanárszakosokkal, kémiatanár, infó, stb. baromira nem egyetlenegy szaknak volt egy-egy előadás, de még azokon is rengetegen voltunk, ami kizárólag angolos volt.
2013. dec. 19. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!