Van beleszólásom hogy a lány gyermekem iskola helyett kondi terembe megy?
A lányom csak egy képzésre jár mint mentő ápoló!
Ő fizette magának be év elején.
Ez így igen csekély infó. Példának okáért volt olyan órám amin kétszer voltam, a legelsőn, hogy tudjam ki a tanár és az utolsón, hogy levizsgázzak.
Az előadásokra való bejárás nem kötelező, és sokaknak van olyan napja ahol egy azaz egy órája van/lenne.
17: te jártál egyetemre, fősulira?
A teli előadóteremben oktató nincs, aki megjegyezi, hogy ki van ott és ki nem.
Attól függ. Ha te fizeted, akkor igen.
Ha nem, fel kell tenni a kérdéseket:
-van-e értelme bejárni az órára? (én is egyetemista vagyok, tudom, milyen pár előadás... ha úgyis a könyvet meg szövegeket kérdeznek vissza, és nem az órán leadottat, akkor tök fölösleges bejárni... rengeteg ilyen órám volt, aminek a többségére bejártam, és most már úgy gondolom, inkább aludtam volna még egy órát, minthogy bemenjek vmire, amire nincs értelme bemennem)
-bukdácsol-e az egyetemen? Ha nem is, így is meg tudja csinálni, akkor egy-egy nap elnézhető, főleg ha nagyon stresszes az egyetem en bloc (főleg ha neked amúgy fogalmad nincs róla, hogy ott mi megy, csak a tanulást hajtogatod), a jegyzeteket meg el tudja mástól kérni... persze ha folyton bukik, akkor nem kéne.
(azért azt megjegyezném, hogy leginkább az a felháborító, hogy ilyen gyatra helyesírással piszkálsz vkit a tanulás miatt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!