Most 11-be járok,de iskolát fogok váltani.jövő hétfőn lesz az első napom és szeretnék jó benyomást tenni,azt szeretném ha megkedvelnének. Hogy érhetem ez el ?
Amúgy ne akarj egyszerre mindenkinek megfelelni. Ne légy kötekedő, légy nyitott, próbálj olyan ember közelébe kerülni akikkel lehet közös témátok.
Ha mindenkinek meg akarsz felelni egyszerre az visszataszító tud lenni, túl nyomulósnak fognak gondolni, ami nem jó.
2013. jan. 25. 20:05
2/8 A kérdező kommentje:
Oké,vágom nem leszek nyomulós,de pl. mit csináljak ha beültetnek egy retartdál mellé mert csak ő van egyedül ?
2013. jan. 25. 21:19
3/8 anonim válasza:
NA, pont az ilyen hozzáállást kéne kerülnöd, mert a végén te leszel (vagy) az a retardált.
2013. jan. 25. 23:02
4/8 A kérdező kommentje:
jó vágom,de arra akartam rámutatni,hogy mit csináljak ha beültetnek egy olyan ember mellé akit már kiközösített az osztály.. ?
2013. jan. 25. 23:25
5/8 anonim válasza:
Ahhoz, hogy felmérd a dolgokat, kell pár hét. Ne csapódj feltétlenül valakikhez! Első időben inkább csak nézelődj!
Ha retardált mellé kerülsz, ne bánd! Sok olyat megtudhatsz tőle, amit egy "menő" nem fog elmondani. Persze még az is kiderülhet róla, hogy tök normális, csak éppen hülyén áll neki a szemüveg!
2013. jan. 26. 01:34
6/8 A kérdező kommentje:
ja,lehet...és mit csináljak ha pl. tanár órán beéget,mert az új osztályom angolból sokkal,de sokkal elöttem,jár(én középfokúért szenvedek ők meg emeltet akarnak tenni idén..:/)
Régi sulimba eléggé leszarták a nyelveket...matek,töri az erőségem..közgáz-ra akartam/akarok menni....
2013. jan. 26. 12:14
7/8 anonim válasza:
Ha egy nem túl népszerü ember mellé ültetnek azt tapasztalatbol tudom(jött idén egy uj osztálytárs és rögtön oda rohant) hogy cs ak egynek fognak nézzni közülük.... Szerintem keress olyan embereket akik nyitottnak látszanak (és ne rögtön az osztály legmenöbb tanuloihoz menj beszélgetni,mert hülyének fognak nézni....)szoval keress egy szimpi embert és ö majd segit beilleszkedni;) az angol miatt meg ne aggodj....majd bepozlod a lemaradást:D
2013. jan. 28. 19:17
8/8 matenna válasza:
Legyél önmagad és ne ítélj el senkit első benyomásról, mert veled pont ezt fogják tenni. Ha új diák jön általában mindenki bekattan az osztályba és próbál kijönni veled. Ha az 1. nap hülye vagy akkor utána végig úgy fognak kezelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!