Van beleszólásom hogy a lány gyermekem iskola helyett
kondi terembe megy?
Figyelt kérdés
Volt egyik nap hogy veszekedtem vele és ő iskola helyett kondi terembe ment! Föl háborít. 21 éves nem kislány de ez gyerekes. Elvileg feszültségét vezette le s én legyek az aki örüljön hogy nem engem orditott le?!
Jaj persze mert minden fiatal drogozik meg piál reggel?
2013. dec. 19. 17:54
12/39 anonim válasza:
11: természetesen nem, de sok mindent látok nap mint nap.
Amúgy sportolásért kiakadni, kicsit furcsa.
2013. dec. 19. 17:57
13/39 anonim válasza:
utolsó, nálunk is az volt, hogy a sportolás, de még az olvasás, rejtvényfejtés, könyvtárba járás is rossz, mert az pihenés, magaddal törődés. még mikor a kötelező könyvet olvastam, amiből vizsgázni kellett, anyukám beszólt, hogy ennyire ráérsz? nálunk is kizárólag házimunka van, meg kerti, s tudj mindent, de ne olvass, ne sportolj, semmi.
2013. dec. 19. 18:18
14/39 anonim válasza:
Aennyiben a te költségeden tanul,nem túl kimagasló eredménnyel,úgy igazad lehet.Természetesen a sportra is kell időt szánni,ám ennek is megvan a maga ideje és módja.Iskola előtt és után hasznos dolog,helyette kevésbé.
2013. dec. 19. 18:45
15/39 anonim válasza:
mondjuk, én soha nem iskola helyett jártam el úszni, hanem a szabadidőmben.
viszont a főiskolán, egyetemen meg nem kötelező a bejárás az órákra, főleg nem az előadásokra. legalábbis, az én időmben még így volt.
2013. dec. 19. 18:49
16/39 anonim válasza:
Eddig is te voltál a szüleje? Még ilyen kérdést.
2013. dec. 19. 19:16
17/39 anonim válasza:
"viszont a főiskolán, egyetemen meg nem kötelező a bejárás az órákra, főleg nem az előadásokra. legalábbis, az én időmben még így volt."
Nem kötelező csak ajánlót, azok akik nem járnak elméleti órákra azok az elsők akik kivágnak vizsgán.
Másrészt maga az egyetem sem kötelező, senkinek.
2013. dec. 19. 19:44
18/39 anonim válasza:
úgy látom, te tuti nem jártál egyetemre.
előadások nem kötelezőek, van egy vagon ember bent, nem is ismer a tanár. pláne, ha írásbeli vizsga van, fingja nincs, ki vagy. szemináriumból kevesebbet lehetett kihagyni, ott volt regiszter. de ott se kell igazolni, hogy miért nem mentél. az, hogy kötelező-e egyetemre járni, meg totál irreleváns itt. arról beszélünk, hogy ha már ott vagy.
2013. dec. 19. 19:49
19/39 anonim válasza:
Még most is járok,nem minden szakon van egy vagon ember. Másrészt ha 200 emberből 10 ember jár azért az elég feltűnő és biztos indít egy névsort akkor.
2013. dec. 19. 19:52
20/39 anonim válasza:
ja, nem tudtam, hogy manapság már buták is járhatnak egyetemre, bár gondolhattam volna. már az én időmben is elkezdődött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!