Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Örülnétek neki ha a 22 éves...

Örülnétek neki ha a 22 éves lányotok váratlanul bejelentené hogy babát vár? Vagy inkább idegesek és csalódottak lennétek, hogy korai?

Figyelt kérdés
Még otthon lakik a szülőkkel, másfél éve dolgozik főállásban. A párjával akitől a baba van, viszont még csak 3 hónapja vannak együtt. Ő 29 éves és kimondottan örül a dolognak, tehát tőle megvan a támogatás lelkileg, anyagilag.
2013. dec. 15. 19:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
41%
Én is 22 évesen lettem terhes, de mi akkor már 3 éve voltunk együtt. Egy 3 hónapos kapcsolatba szerintem is korai, pláne, hogy nem is együtt laktok. A szüleidhez szülnéd a gyereket? Vagy összeköltöznétek, és baba mellett próbálnátok összecsiszolódni? Egy kisbaba érkezése nagy megpróbáltatás még egy érett kapcsolatnak is, nem hogy egy frissnek. És ha szétmentek, mi lesz? Vissza a szülőkhöz? Őket senki nem kérdezte, hogy akarják-e a felelősséget és a kötelességet, hogy a felnőtt lányuk mellett az unokájukról is gondoskodniuk kell majd. Nyilván úgy képzelték, hogy ha majd arra kerül a sor, hogy a lányuk gyereket vállal, akkor esetleg házasságba teszi, egy olyan férfinak, akit ismernek és nem az ő nyakukba akar szülni, hanem lesz külön élete, esetleg a párjával közös otthona. Ne haragudj, ha durván fejeztem ki magam, de megértem, ha a szüleid csalódottak. Kösd fel a gatyád, mert ezzel a döntéssel nem lesz neked egyszerű, de még jól is elsülhet.
2014. dec. 16. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!