Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Örülnétek neki ha a 22 éves...

Örülnétek neki ha a 22 éves lányotok váratlanul bejelentené hogy babát vár? Vagy inkább idegesek és csalódottak lennétek, hogy korai?

Figyelt kérdés
Még otthon lakik a szülőkkel, másfél éve dolgozik főállásban. A párjával akitől a baba van, viszont még csak 3 hónapja vannak együtt. Ő 29 éves és kimondottan örül a dolognak, tehát tőle megvan a támogatás lelkileg, anyagilag.
2013. dec. 15. 19:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Persze gyerekként midig mikkor ránéztem ilyen jövőt szántam neki. Most ez komoly kérdés?
2013. dec. 15. 20:14
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

En sem tapsolnek neki, viszont manapsag a tobb eves kapcsolat es hazassag sem garancia semmire,lasd az en esetemben.....

A volt ferjem ket tervezett gyerek utan jott ra, hogy sok neki a felelosseg.

2013. dec. 15. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
tekintve, hogy más még 30 felett sem talál férjet, amíg s lányom biztonságban van - támogatja valaki és a párja mellette áll, akár érzelmileg és amíg fiatal, van türelme a gyerekhez, meg egészsége, nemigen vannak rizikók, szóval kiindulva a sok neg.tapasztalataimból, ami a későbbre csúsztatott gyerekvállalás hátrányait illeti(tekintve, hogy később sem lesz stabilabb egy férfi, vagy egy munkahely), én nem bánnám.
2013. dec. 15. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
nem, nem örülnék. egy 3 hónapos kapcsolatba az ember általában nem tervezetten vállal gyereket, hanem becsúszik. hogy lehetne felelősségteljes az az ember, akinek már a védekezés is meghaladja a szellemi képességeit?
2013. dec. 15. 21:13
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

En azt mondom, hogy ha a lanyom es az apa is akarja a gyereket akkor aldasom rajuk tamogatnam.

Nem zavarna sem a kora sem friss kapcsolat, tobb eve egyutt levo parok a vilagraszolo eskuvovel a hatuk mogott is elvalnak csip-csup problemak miatt. Ebbol ugyanannyi eselyel lehet holtig tarto egyuttlet mint 10eves egyuttjaras utan.

Amugy en 8havi kapcsolat utan hazasodtam, ra egy evre jott a gyerek, most 4eves. Koszonjuk jol megvagyunk.

2013. dec. 15. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekünk 6hónap után jött a baba.Mindjárt 33éve,hogy együtt vagyunk.
2013. dec. 16. 05:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem örülnék és ez esetben nem a terhesség kihordása felé terelgetném a lányomat .Nem azért mert rosszat akarok a lányomnak ,hanem mert felelőtlenség gyereket vállalni egy ilyen kérész életű kapcsolatba .
2013. dec. 16. 06:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé helyzetfüggő. Ha a kapcsolat nem túl sok jóval kecsegtet, és az én nyakamra szülné a gyereket, nem biztos, hogy örülnék.

Ha a párjával együtt vállalják, hogy felnevelik, elköltöznek, megbeszélik a dolgokat, stb, akkor abszolút semmi beleszólásom nem lenne. Egy 3 hónapos kapcsolatból is lehet valami, talán általános megítélés szerint korai a dolog, de az sem garancia semmire, ha 8 éve együtt lennének.

2013. dec. 16. 10:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem garancia persze, de azért egy 8 éves kapcsolatban csak jobban ismerik egymást mint egy 3 hónaposban.
2013. dec. 16. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Ebből a szempontból egy többéves kapcsolatnak is hamar vége lehet és egy 3 hónapos is tarthat örökké a gyermekvállalás után! Nem mérvadó! Ha az apuka lelkileg,anyagilag tudja és akarja is vállalni akkor lehet örülni az unokának!

A problémát értem amúgy,átéltem én is és az első hetek reakciója az volt,hogy jól gondolja meg a lányom mert nem fáklyásmenet az anyaság és szerintem nincs rá még kész...stb.stb.Rengeteget beszélgettünk és végül ő döntött úgy,hogy megtartja a babát,aki már 14 hónapos és imádom és most visszagondolva szégyenlem is magam,hogy én nem akartam őt,de akkor a lányomat féltettem! Most az unokám lépett a fontossági sorrend élére!:)

2013. dec. 16. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!