Örülnétek neki ha a 22 éves lányotok váratlanul bejelentené hogy babát vár? Vagy inkább idegesek és csalódottak lennétek, hogy korai?
En sem tapsolnek neki, viszont manapsag a tobb eves kapcsolat es hazassag sem garancia semmire,lasd az en esetemben.....
A volt ferjem ket tervezett gyerek utan jott ra, hogy sok neki a felelosseg.
En azt mondom, hogy ha a lanyom es az apa is akarja a gyereket akkor aldasom rajuk tamogatnam.
Nem zavarna sem a kora sem friss kapcsolat, tobb eve egyutt levo parok a vilagraszolo eskuvovel a hatuk mogott is elvalnak csip-csup problemak miatt. Ebbol ugyanannyi eselyel lehet holtig tarto egyuttlet mint 10eves egyuttjaras utan.
Amugy en 8havi kapcsolat utan hazasodtam, ra egy evre jott a gyerek, most 4eves. Koszonjuk jol megvagyunk.
Hát ez eléggé helyzetfüggő. Ha a kapcsolat nem túl sok jóval kecsegtet, és az én nyakamra szülné a gyereket, nem biztos, hogy örülnék.
Ha a párjával együtt vállalják, hogy felnevelik, elköltöznek, megbeszélik a dolgokat, stb, akkor abszolút semmi beleszólásom nem lenne. Egy 3 hónapos kapcsolatból is lehet valami, talán általános megítélés szerint korai a dolog, de az sem garancia semmire, ha 8 éve együtt lennének.
Ebből a szempontból egy többéves kapcsolatnak is hamar vége lehet és egy 3 hónapos is tarthat örökké a gyermekvállalás után! Nem mérvadó! Ha az apuka lelkileg,anyagilag tudja és akarja is vállalni akkor lehet örülni az unokának!
A problémát értem amúgy,átéltem én is és az első hetek reakciója az volt,hogy jól gondolja meg a lányom mert nem fáklyásmenet az anyaság és szerintem nincs rá még kész...stb.stb.Rengeteget beszélgettünk és végül ő döntött úgy,hogy megtartja a babát,aki már 14 hónapos és imádom és most visszagondolva szégyenlem is magam,hogy én nem akartam őt,de akkor a lányomat féltettem! Most az unokám lépett a fontossági sorrend élére!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!