15-16 évesen is ugyan úgy mentek?
Kérdésem az lenne,hogy 15-16 éves kortól hogy vannak az elvált szülő gyerekei láthatáson?
Ugyan úgy mondjuk hetente vagy 2 hetente(vagy attól függően ahogy kiszabta a bíróság).
Mondjuk jó a viszony gyerek és apa/anya között de ugye ennyi idősen már mentek buliba....
Ilyenkor már ti döntitek el mentek e vagy a szüleitek,mert muszáj?
Az én szüleim akkor váltak el amikor én 6 éves voltam. Kulturáltan, barátként el tudtak válni. Így nálunk nem működött a kötelező 2 heti látogatás. Akkor mentem apuhoz amikor akartam. Mindig tárt karokkal várt. Sosem csinált anyu sem problémát ha ott maradtam apunál egész nyáron. Én még ma is megyek apuhoz, igaz már csak nyáron, mert külföldre mentünk, és csak a szünetekben tudok menni hozzá. De ez se gond, ha egész nyáron ott vagyok.
21/F
Első sajnálom :-(
Második
Okés,hogy a szülő dönti el,de mondjuk ha másik városban van az apa ott is vannak haverjaitok és mentek néha velük valahova,vagy csak ott van haver ahol anya és csak akkor mész el valahova ha anyánál vagy?
Sztem egy 16 éves el tud menni az apjához egyedül is kivéve, ha nem 100 meg 200 km-re lakik. Mondjuk akkor is csak akkor Anyuka nehezen engedi el mondjuk minden hétvégén.
Én 16 évesen (ha ennyi lennék) annyiszor mennék apámhoz ahányszor csak tudok!
25/N
Igaz engem nem érint a dolog. De nem látom a problémát abban, hogy egy kamasz hétvégente 100kilométereket ingázzon. Elég sok koleszos megteszi ugyanezt a távot hétvégente.
Amúgy ha a szülők normálisan tudják kezelni a válást akkor az van mint egy előző válaszolónál. A gyerek ott tölti az idejét ahol épp kedve van és ebből a szülők nem csinálnak problémát. (legalább is több elvált szülőkkel rendelkező ismerősömnél így van)
második vagyok
Mi Budapesten éltünk, apám egy ideig 60km-re egy faluban. Egyedül utaztam 14 éves korom óta.
15 évesen mentünk ki anyuval Angliába, és azóta egyedül repülök haza apuhoz. Csak annyi volt, hogy anyu kivitt Lutonba, apu meg várt Budapesten.
Volt hogy haverral mentem apuhoz, bár a legtöbb haverom szintén abban a faluban él ahol apu..
még valamit.
Apunál sem ültem mindig a közelében. Ha ott voltam nála akkor csavarogtam a haverjaimmal, buliztunk, este meg elvoltam apuval..Sose várta el, hogy otthon üljek csak azért mert éppen nála vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!