Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anya eltilt a...

Mit tegyek ha anya eltilt a barátomtól és a telefonomat is elvette?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy két napot ellógtam suliból elmentem az orvoshoz kiíratni magam mert rosszul voltam meg elegem van már abból ami otthon van folyton csak ordítoznak velem meg tesóimmal és multkor is mikor beteg voltam hánytam stb akkor otthon maradtam de ugye egy betegnek pihennie kéne de én nem pihenhettem söpörnöm kellett kitakarítani a fürdőt stb..a barátommal pedig már 1 és fél éve együtt vagyunk és alig találkozunk így is egy héten csak egyszer kétszer de anya rájött hogy lógtam suliból így már véglegesen eltiltott tőle de nem akarom elhagyni mert nagyon szeretjük egymást de így még hogy a telefonom is elvette beszélni se tudok vele hogy találkozzunk.Kérlek szépen segítsetek hogy beszélhetnék vele hogy tegyem jóvá vagy mit kellene tennem? 16/L

2013. dec. 11. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Anyukádat nem az zavarja szerintem,hogy "túl sokat" találkoztok,hanem hogy a kislánya lassan nagylány lesz és az ádáz fiúk érdeklődnek iránta. Sok szülő szerintem legalábbis így gondolkodik.
2013. dec. 11. 21:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Barátom szülei beszéltek anyával és anya azt mondta nekik hogy szakitsunk mert miatta nem tudok tanulni holott nagyon nem igy van...ma apa is meg mamam is beszélt anyával de csak egyre jobban az mellett áll higy szakitsunk...nem akarok vele szakítani ő se velem...lehet hülyén hangzik de én inkább meghalnék mit hiogy nélküle éljek hiszen ő nekem mindenem egy barátnőm sincs és ő nekem olyan hogy mindent meg tudok beszélni vele jobb mint egy barátnő.és nekem senkik sincs hiszen apa külföldön lakik anya meg...vele beszélni sem lehet...:'(
2013. dec. 12. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szegényke. :( Nem tudom mit tehetnél,ez nem normális,ahogy anyukád viselkedik. Nem értem miért kellene szakítanotok,ha tényleg ilyen normális a barátod,és jó tanuló is vagy. Ez,hogy "sokat találkoztok" biztos,hogy nem ez a valódi baja. Én annyit tudok tanácsolni,hogy legyetek türelemmel, idővel hátha tényleg megenyhül anyukád. De én már pl.csináltam olyat,hogy titokban jártam a barátommal 1 évig. Néhány barátnőm tudott róla,senki más. És ugyanilyen okok miatt csináltam. Ha találkoztunk,mindig azt mondtam,hogy a barátnőmhöz megyek,biciklizünk,stb. És végül nem is tudódott ki. Kitartást!!
2013. dec. 12. 15:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Én most úgy vagyok vele ha karácsonykor sem talalálkozhazok vele elmegyek apához mert elváltak a szüleim és 14éves korom után ahhoz a szülőmhöz költözök amelyekhez akarok és apa megengedné higy egyik hétvégén a barátom másik hétvégén meg én megyek a barátomhoz és így tudunk találkozni csak nehez beilleszkedni egy teljesen új környezetbe és a hetente utazgatas sem olcsó..de inkább mint hogy ne láthassák őt soha..meg nem akarok anyának hazudni nem fogom neki hogy barátnőmmel leszek.
2013. dec. 12. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Előbbi válaszoló vagyok. Értelek,az én szüleim is elváltak,és én is fontolgattam,hogy apuhoz költöznék. Ha úgy érzed,költözz hozzá. De anyukádat is látogasd rendszeresen.
2013. dec. 13. 15:29
 16/16 anonim válasza:
Jó tipp öld meg anyukád 😊 én 13 éves fiú vok és anyám nekem nem parancsol mivel egy normális szülő tudja hogy a gyerekének a tulajdona nem önálló lény.
2017. jan. 16. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!