Lakásmaffia, egyebek?

Figyelt kérdés

Anyám el akarja adni a lakást, úgy volt, hogy megkapom a barátnőmmel a felét, ő meg kisebbe költözik (elég nagy lakásban élünk), erre elkezdték valami cigányok úszítani ellenem, most az egyik cigány ide akar költözni albérletbe és ha megpróbálom elküldeni, vagy szólni anyámnak, hogy át akarják verni, engem támad.

Szóval nyilvánvalóan az a cél, hogy anyám az egész összeget magára költse, a cigányok meg nyomjanak neki egy extra hasznos adásvételi szerződést szívességből, mondjuk kap egy 3 millás bérlakást 10 milláért, ők meg "elintézik neki a többit" hiszen a "barátai"

Mit lehet tenni ebben a pokoli helyzetben? Egyébként már 1 éve úszítják ellenem, és sajnos befolyásolható.

2013. dec. 9. 15:20
 1/8 A kérdező kommentje:

Ilyeneket mondanak neki, hogy tegyen lakatot minden szekrényre nehogy ellopjam valamijét, meg ilyesmi, közbe meg pont ezek a füstös szarok akarnak ideköltözni. Anyám meg persze bedől nekik és már fel is tett néhány szekrényre lakatokat.

Egyébként nem teljesen normális anyám.

2013. dec. 9. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát nehéz ügy.
2013. dec. 9. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól értettem hogy egy lakásban éltek most anyukáddal? Bárhányszor sérteget valaki idegen, hívd ki a rendőröket és jelentsd fel magánlaksértésért illetve zaklatásért.Kérj távolságtartási végzést. Ha nincs oda bejelentve simán kirakják. Amúgy ha ilyenek, sanszos hogy van vmi más stiklijük is és a rendőrök már ismerik őket, vagy ha szerencséd van akkor körözik és simán beviszik. Mindenképp konzultálj ügyvéddel hogy járhatsz el jogszerűen.
2013. dec. 9. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

A lakásmaffia nem a szegény emberek üzlete....

Amúgy nem te vagy az aki a munkanélküli barátnőjével együtt az anya nyakán lakik és folyton azon picsogsz hogy nem vesz nektek kaját, meg anyád feljelentet tesi sértésért...

2013. dec. 9. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ilyenekkel nem szabad szóba állni...

Beszélj komolyan anyuddal. Ha nem hisz neked akkor majd megtanulja ezt a maga kárán...

2013. dec. 9. 19:47
 6/8 A kérdező kommentje:

sajnos nem lehet vele komolyan beszélni :( Teljesen behülyítették pár év alatt, meg az a baj, hogy gyermekien (szinte betegen) naív és manipulálható. (pszichiáter kezeli is)

Szóval próbáltam...

Nehogy az a kár a lakás legyen.

2013. dec. 10. 10:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Bár eddig én láttam már kárát, 150 ezer forintos értékemet önként adta át anyám ezeknek... gondolom bagóért.
2013. dec. 10. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
38%
Egy simaszk,baseball ütő,vipera kombináció az éjszakában csodákra képes!
2013. dec. 11. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!