Van vki, aki viszonylag hosszú házasság után se tudta igazán elfogadni a házastársa családtagjait? Szülők, tesók, egyebek.
3# vagyok
Könnyen barátkozok és találom meg a megfelelő hangot a másik emberrel, de párom szülei és családja teljesen másképp látja az életet. Iszonyú kevés olyan téma van, amiben egyet értünk. És lehet ez az állatoktól elkezdve, a takarításon át, elveken keresztül bármi. Épp tegnap egy családi összejövetelen fejtegették hosszasan, hogy milyen csúnya egy nőn az ékszer. Rajtam meg szolidan ugye de karkötő, gyűrű, fülbevaló, óra :) Ők nem hordanak. Konkrétan nem bántanak érte. Párom is azonnal a védelmemre kelne, de amikor 10 ékszertelen ember a 11 ékszeres ember társaságában 30 percen keresztül ezt fejtegeti általánosságban akkor valóban kezdem magam UFO-nak érezni. Kiállok saját igazamért, meg tudom magam védeni, de szerintem ez nem az a szitu amibe bele kellene menni. Alapvetően szeretnek, gyakran megdicsérnek, hogy milyen csinos vagyok, de az ő teljesen más stílusukat tekintve, annyira hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!