Mit tegyek? A rokonomra rászálltak különböző romák.
Szóval anyámra rászálltak különböző cigányok, már évek óta hülyítik, volt, hogy feljelentett miattuk, stb, 3 biciklit úgy tűntetett el a lakásból például, hogy a romák vitték el neki pénzért megőrizni mert én tartozom az anyámnak meg minden, teljesen bolondnak tartják szerintem még uzsorát is adnak neki. a múltkor majdnem szétvertem az egyik tetovált roma lány fejét a lakásban, de csak nem tágítanak, anyám még mindig barátkozik velük... és ha szólok neki, hogy cigányokkal nem kéne, én kapom a fenyegetéseket, hogy feljelent meg kidob a lakásból.
Teljesen hülyére veszik, manipulálják és úgy néz ki tőlem sem félnek. Nem is tudok nagyon mit tenni. Szerintem már el is adta nekik a lakását, vagy valami. Nem csodálkoznék, hogy ha elmennék albérletbe eltűnne, aztán közölné ez a kör, hogy ők tartották el ezért őket illeti a vagyona, vagy valami.
Mit lehet ezekkel csinálni?
Eléggé elhanyagolta magát amúgy és ezért nem sokan barátkoznak vele, ezek az új "barátok" meg persze kihasználják ezt és ki tudja mit terveznek.
Volt, hogy távoltartási végzést kaptam, mert azt hazudták egy tárgyaláson, hogy tényleg megvertem az anyámat, és már itt aludtak vele a lakásunkban, hogy vigyázzanak rá.
Próbáltam anyám figyelmét felhívni, kinyomtattam neki cikkeket a lakásmaffiáról, uzsoráról de úgy néz ki annyira gyermekien hiszékeny, hogy simán megbízik bárkiben pár kedves szóért, segítségért cserébe.
Nem te vagy az az egyetemista, aki az anyját kiakarja túrni a lakásából, mert hogy neked az "jár" a barátnőddel?
És olyanokat is többször említettél, hogy ahány megölöd, megfojtod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!