Megteheti a gyerek apja, hogy nem veszi a gyereket a nevére azért mert nem költözöm vele össze?
Emberek kamu.
Más a stílusa alapján meg lehet ismerni, ő az a terhes legyek-e annak ellenére hogy nincs lakásunk és minimálbérből élünk stb... provokatív kérdések nyitogatója.-
1. Ha elvetetem nem biztos, hogy többé lehet majd gyerekem.
2. Nagyon szeretnék már gyereket.
nem azzal ismeri el az apaságot, hogy a nevére veszi.
Ha megszületik, te beperelheted gyerektartásért, ha kiderül, hogy ő az apa, fizetheti a perköltséget, majd a megítélt gyerektartást is (fizetésének a 20%-át ítélik meg általában)
Ezt értem!De miből fogod eltartani magatokat,áruld már el nekünk!!
Tapasztalatból mondom,hogy nem kevés pénzbe van egy gyerek+lakás+rezsi stb...
Szóval felcsináltattad magad egy házad pasival, mert úgy gondoltad hogy majd a hallgatásodért cserébe eltart a gyerekkel együtt.
Ez az egyetlen eset, amikor el tudom fogadni hogy a férfi minimálbérre jelenteti be magát.
Igen, megteheti hogy nem ismeri el. Akkor bírósági úton kell kérned az apaság megállapítását. Ez akár 3 évig is eltarthat, addig nem köteles gyt-t fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!