Édesanyámmal szeretnénk tetováltatni egy idézetet a talpunk és a lábfej széléhez, van ötletetek, h mit? Legyen úgy, h egy sor rajta egy sor rajtam?
Nem értem miért lenne probléma az,hogy instrukciókat gyűjtök:) kíváncsi vagyok más ötleteire is, hogy kitudjon teljesen alakulni a sajátom.
Nem ez lesz az első tetoválásom szóval tudom hol, mennyire fáj :)
Szóval ötleteket kértem, hisz sok ember ötlete között ott lehet a megfelelő amit teljesen magamévá tehetek.
A fikázásokon meg jót mosolygok, köszönöm szépen azokat is:)
Most viccelsz? Anyáddal akarsz közös tetkót a lábfejedre és a GYk-n kérdezed meg mi legyen az? XD
Ez azért elég beteg...
Instrukció: útbaigazítás, tájékoztatás
Tehát helyesen írtam..
De hagyjuk inkább ha ilyen nehéz dolg :)
Köszöntem.
Tudod, mit jelent az instrukció? Tájékoztatás, de inkább utasítás jelleggel.
Amire te gondolsz, az az inspiráció.
Ennek alapján javaslatom: idegen szavak ne legyenek a tetoválásban, a végén még az kerül rátok, hogy "WC a földszinten jobbra".
Én az útbaigazítás,tájèkoztatás formájára gondoltam.
Valóban, akkor inspirációra is lenne szükségem:)
Jaaaaaj dehogy,dehogy! Nálam nemgyerebe ezek a kínai meg tökömtudja milyen nyelven íródott maszlagok, ahol az apa lánya neve helyett a kenyér kifejezést viseli..
Mindenképpen magyarul lenne,hisz ez az anyanyelvünk, nincs szükségem az idegen szavakra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!