Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Hogyan tudnám őket rávenni?

SOS! Hogyan tudnám őket rávenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy még októberben volt egy csúnya húzásom , elégé sokat ittam és lebuktam anyáék előtt mert mikor haza értem , hánytam. Most szilveszterkor nem akarnak el engedni , és nem tudom mit csináljak , vagy hogyan vegyem rá őket , mert nem akarok megint szilveszterkor nézni ahogy az ősök karaokeznak meg bingóznak....

15/L

2013. dec. 8. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nah most röhögni fogsz de az én kicsi pónim (barátság varázslat)-nak több középkorú férfi rajongója van mint kislány... szóval, jah.. nézzetek én kicsi pónimat
2013. dec. 8. 17:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Az amit írtam csak egyszeri eset volt , ti félreértettek. Nem akarom leinni magamat sárgaföldig inni szilveszterkor , de a baráti társaságom nagy része fiú , és marha nagy hülyeségeket szoktunk csinálni. Ne ilyenekre gondoljatok hogy jól beb*sztunk és finish. Nem. Persze van pia , de itt az a lényeg hogy azért szoktunk együtt lenni mert imádunk baromkondi. Csak a szüleim egyenesen utálják ezeket a hülyeségeinket , meg az hogy egyáltalán nem viselkedem lányosan, és most egy 1x az életembe előfordult velem hogy sokat ittam , de előtte meg utána sem csináltam semmi polgár pukkasztót. A jegyeim jók , nincsenek gondok velem , csak a baráti társaságom , de nekem ők olyanok mint ha a testvéreim lennének. Akik mindig ott vannak nekem. Nem tudnék lányokkal lógni , és vásárolgatni a plázában , meg egy pasi félmondatán rágodni 2 hétig. És anyáéknak akik azt szeretnék hogy ilyen legyek , ez egy tökéletes ok , hogy elválasszanak a barátaimtól , pedig már vagy egy fél év tervezzük a srácokkal az idei szilvesztert , és olyan szar érzés hogy valószínűleg kimaradok belőle.
2013. dec. 8. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez bukovári. sebaj, legalább tanulsz belőle, és legközelebb figyelsz arra, h mennyit iszol.

15 évesen nekem a max mennyiség egy buliban 1db sör volt, és ennek ellenére, vagy épp ennek köszönhetően jól éreztem magam, és kulturált állapotban mentem haza.

2013. dec. 8. 22:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Próbáld őket puhítani, mondd, hogy nem fogsz inni, le is ellenőrizhetik, ha hazamentél. És tényleg ne igyál! Nagyon káros, amellett egy nő nagyon ronda tud lenni mikor iszik. Pia nélkül is lehet jót bulizni.
2013. dec. 9. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!