Az a helyzet hogy még októberben volt egy csúnya húzásom , elégé sokat ittam és lebuktam anyáék előtt mert mikor haza értem , hánytam. Most szilveszterkor nem akarnak el engedni , és nem tudom mit csináljak , vagy hogyan vegyem rá őket , mert nem akarok megint szilveszterkor nézni ahogy az ősök karaokeznak meg bingóznak....
hát... ezt úgy hívják h eső után köpönyeg... más szóval megszívtad, és igazuk is van... de megértelek :))
Nincs olyan haverod, akikhez ők elengednének?
Mármint.. mondod nekik h ahhoz a megbízható barátodhoz mész, aztán onnan meg már úgyse látják h merre mész... egy próbát megér. Hajrá :)
2013. dec. 8. 14:10
2/14 anonim válasza:
Miért biztatod hazugságra, sunyiságra, alattomosságra?
2013. dec. 8. 14:12
3/14 anonim válasza:
A Kérdező ifjúnak: nálatok nem tarthatnál bulit? Akkor szülői felügyelet mellett is dajdajozhatnátok, persze nem ihatnátok le magatokat. De azt is megtanulhatnátok, hogy lehet kulturáltan is iszogatni és örömködni.
2013. dec. 8. 14:13
4/14 anonim válasza:
Elég szánalmas, hogy lányként már 15 évesen ennyire bepiálsz, hogy beokádsz a szülői házba... én sem engednélek el ezek után a szüleid helyében sehova.
2013. dec. 8. 14:14
5/14 anonim válasza:
kérd meg a szüleidet hogy pár barátnőd had jöjjön át szilveszterkor, és elvononultok a szobádba... aztán örülj hogy ha ennyit megengednek, mert engem anno ilyen viselkedésért agyonütöttek volna..
2013. dec. 8. 14:18
6/14 A kérdező kommentje:
Nem , nem engednek el , mivel az összes barátom pasi. Otthon megengednék , de most komolyan alma levet iszogatnák és közben én kicsi pónit néznénk ? igen tényleg gáz hogy többet ittam a kelleténél , de ez van. Mindig is korán érő és fiús típus voltam...Szóval hanyagoljuk ezt " 15 éves mennyire gáz inni , meg hogy ezek a mai fiatalok dumát " , mert nem ezért írtam. Mielőtt el kezdenétek nem ez életem fő problémája , meg a pasizás , meg az hogy hogyan legyek népszerű stb..Engem nem érdekel , csak szeretek szórakozni és élvezni az életet ennyi :)
2013. dec. 8. 14:24
7/14 anonim válasza:
Ha viszont ezeket tudod, ha ezekkel tisztában vagy, akkor miért nem vállalod a következményeit? ha érettebbnek tartod magad a korodnál, akkor nem nyávognál, hogy te szilveszterkor el akarsz menni, hanem leülnél a szüleiddel, bocsánatot kérnél, és elmondanád nekik, hogy tudod hogy hibáztál, de te szeretsz bulizni, ezért szeretnél szilveszterkor is elmenni. kérd meg, hogy bízzanak benned, hogy nem iszol annyit blabla.
viszont mivel itt kérdezel, számomra csak egy 15 éves kis liba vagy, mint a többi.
2013. dec. 8. 14:29
8/14 A kérdező kommentje:
Szerinted nem próbáltam ? A 15 éves kis libára vissza térve, nem érdekel a véleményed , tőlem gondolhat bárki akármit rólam. Most biztosan azt gondolod hogy ez életemet nagy problémája , ezen verem a hisztit , hogy nem bírom a tetteim után a következményeket vállalni. Azt hogy nem tudom a tetteim miatt a következményeket vállalni igaz. De fogalmad sincs milyen családba élek. A szüleim valójában magasról tesznek rá hogy mit csinálok , csak az emberek gondolják azt hogy tökéletes család vagyunk. Képmutatás. Mindegy , a lényeg az hogy azért írtam ide ki ezt a kérdést , hogy valaki hát ha tudd valami jó ötletet , és nem azért hogy itt verjem a hisztit , de meg ért egy próbát. Viszont az a te érettségedet kérdőjelezi meg , hogy valakire rá ragasztod a te is csak egy 15 éves kis liba a címkét , egy feltett kérdésből , mikor semmit sem tudsz az életéről csak le libázott. Mindegy , nem érint meg nagyon , csak ez olyan tipikus...
2013. dec. 8. 14:50
9/14 anonim válasza:
7-esnél a pont!
2013. dec. 8. 17:16
10/14 Argloss válasza:
Azt írod, hogy érettebb vagy, de a leiszom magam fajta bulik pontosan azokra az emberekre jellemző, akik "egyszerűbbek", akik még nem nőttek fel egyáltalán és csak egyetlen módot ismernek a szórakozásra. Persze a kérdés szempontjából ez lényegtelen, természetesen mindenki érettebb a saját koránál... :)
Gondolom már sokszor ígértél nagyon sok mindent, a szavaid mostanra valószínűleg már semmit sem érnek. Nem biztos, hogy ilyen rövid idő alatt meg tudod őket győzni.
Próbáld meg kipuhatolózni, hogy mivel tudnál bizonyítani, próbálj lehetőséget kérni a bizonyításra, hogy az ígéreteid nem csak üres szavak, nem csak szimpla hazugságok, hogy mehess inni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!