Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én aggodalmaskodom...

Tényleg én aggodalmaskodom túl ezt az egészet? Hogy tudnám rávenni, hogy hagyja abba ezt vagy legalább legyen egy kicsit óvatosabb?

Figyelt kérdés
Férjemmel már 3 éve vagyunk házasok és azt kell, hogy mondjam, hogy ő egy igazi motormániás. Amióta ismerem imádja a cross motorokat és van is neki egy, de én nagyon féltem. Rengetek pénzt költ rá, amit még nem is feltétlen bánnék, mert nem hanyagol el sem engem, sem pedig az itthoni dolgokat és még csak anyagilag sem terhel meg minket olyannyira hogy bármit is nélkülözünk kéne, de nagyon vadul vezet és én rettegek, hogy mikor jön a telefon, hogy valami baja esett. Ez a félelmem igazából azóta van meg amióta esett egy nagyon-nagyot, akkor 2 hétig feküdt a kórházban és utána sem tudott még jó ideig rendesen mozogni, de nem érdekelte. Próbáltam már rávenni, hogy hagyja ezt abba, vagy legalább vezessen óvatosan, de mindig csak azt kapom, hogy túl sokat aggodalmaskodok és nem lesz semmi baj.
2013. okt. 14. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

az a helyzet, hogy ezt te választottad. amikor megismerted, már akkor is megvolt ez a szenvedélye, így tudtad jól, mit vállalsz. érted nem fog róla lemondani. előbb kellett volna ezen agyalni és inkább tovább állni, ha ezt az életvitelét nem tudod elfogadni.

más lenne a helyzet, ha nem így ismerted volna meg, mert akkor volna beleszólási jogod. de nálatok nem ez a helyzet, úgyhogy vagy belenyugszol, vagy elhagyod. de megváltoztatni ne akard.

2013. okt. 14. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Vagy megszokod, vagy megszöksz. Te választottad ezt, és ha ezek után képes lennél megváltoztatni kb te lennél az utolsó feleség.
2013. okt. 14. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy szenvedély, egy életérzés. Nem tudod leszoktatni róla, vagy rávenni, hogy abbahagyja. Valami nagy változás tudná megváltoztatni esetleg, de ebben te nem tudsz mit tenni.
2013. okt. 14. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is az a véleményem, hogy ezt te választottad, most már vagy elviseled, vagy kilépsz. 50 éves koráig még biztos, hogy űzni fogja ezt a sportot.
2013. okt. 14. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Baj bárkit érhet,azt is aki csak kimegy az utcára.Én is szeretem a motorozást, a sebességet száguldást.Sok férfi szenvedélye ez,arányaiban kb. annyi a baleset mint az autósoknál.Ilyen alapon sok szakma is életveszélyes,engem szinte havonta ér áramütés,az ácsok lezuhanhatnak a tetőről stb.Persze Te rettegsz míg haza nem ér,de őt is meg kell érteni,szenvedélye.
2013. okt. 14. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Életérzés, persze . A szomszéd fiatalember is ezt hangoztatta, míg egy nap nem ment többé haza. 28 évet élt, két gyereket hagyott árván, a kisebb még nem volt 3 hónapos sem. Én megértelek.
2013. okt. 14. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
6-os "én megértelek" írod,nem úgy tűnik!
2013. okt. 14. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Baj bárkit érhet,azt is aki csak kimegy az utcára."

Azért sokkal nagyobb az esély arra, hogy motorral baja esik.

2013. okt. 14. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Látom itt is vannak "hozzáértő", akik nagyon tudják, hogy mennyire biztonságos a motor.
2013. okt. 14. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
A baj az,hogy nála nem tudod elérni,amit szeretnél,nem tudja magát visszafogni ilyen téren.Neki ez a hobbyja és a szenvedélye.Sajnos ezzel együtt kell tudnod élni.
2013. okt. 15. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!