Tényleg én aggodalmaskodom túl ezt az egészet? Hogy tudnám rávenni, hogy hagyja abba ezt vagy legalább legyen egy kicsit óvatosabb?
nem értem, hogy egyes nők miért választanak motoros párt maguknak, ha ő maguk félnek, rettegnek és nem megszállottjai a motornak?
én elhiszem, hogy félsz, de ő ezt nem fogja abbahagyni...és ne is akard erre rávenni...úgy sem tudod...fogadd el...és ne parázz folyton...ez rámehet a kapcsolatotokra...
igen, a motorozás az én véleményem szerint is veszélyes, mert lehet az illető profi, elég ha egy balf..z autóssal találkozik, akkor is ő marad ott. de éppen emiatt a nézőpontom miatt nem állnék össze SOHA olyan férfival, aki motorozik.
úgyhogy csak ismételni tudom önmagam: te választottad, szokj hozzá, vagy állj odébb.
emlékszel az idei esetre amikor Erőss Zsolt ott maradt a hegyen? neki is voltak gyerekei, mégsem rinyált a felesége, hogy mekkora szemét és félárván otthagyta a gyerekeit. nem, mert az asszony is hegymászó volt és tudta jól, hogy aki egyszer felmegy egy hegyre, esélyes, hogy többé nem tér vissza. ő elfogadta a férje halálát, mert ez benne volt a pakliban.
ha ugyanezt te nem tudod elfogadni, ismétlem, állj odébb. keress olyan párt magadnak, aki nem kockáztatja az életét motorozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!