Anyukám nem elég csinos. Hogyan tudnám rávenni arra, hogy szépítkezzen?
Ez nem a te dolgod, nem biztos, hogy tényleg akar változni.
Esetleg kérhetsz töle " tanácsot" saját részedre, Pl. olyat, hogy szeretnél futni, de egyedül nem mersz vagy nem elég érdekes, és jönne-e veled, milyen smink lenne jó szerinte, esetleg próbálja ö is ki, akkor la´tod, hogy milyen, stb.
Szerintem összhatásban nagyon fontos a smink és a festett köröm és sokkal igényesebben néz ki valaki ha ezekre odafigyel. Nem 10 centis műszempillákra gondolok, meg hosszú csicsás körmökre, hanem egy szolid sminkre és szintén natúrabb körömlakkra.
A nagymamám a mai napig odafigyel ezekre és mindig megjegyzik, hogy mennyire csinos és fiatalos.
Szép arcbőr és egészséges köröm mellett a festék már csak hab a tortán. Nekem meg nem mondaná néha más ember a körmömről, hogy van-e rajta átlátszó lakk, vagy sem (nincs), az arcomról ugyanígy - kérdezték már meg, hogy milyen alapozót használok, pedig életemben nem volt még rajtam smink. Attól senki bőre nem lesz feszes vagy szebb.
Inkább az egészséges táplálkozásra és a mozgásra vedd rá, ezek az alapok.
Esetleg ajánld fel, hogy x napokon te főzöl, adja oda a pénzt, amiből bevásárolna, nézz recepteket, és alkoss valamit. Sértegetéssel anyukádnál nem fogsz célt érni szerintem. Inkább azt hangsúlyozd, hogy ki akarod venni a részed a házimunkából, aztán ha ízlik a főztöd, akkor lehet tovább lépni. Semmiképp se tarts kiselőadást, nem fogja őt érdekelni, tapasztalat.
01.31-es, de miért kell mindenáron TÖKÉLETESNEK lennünk külsőleg? :/ Kit érdekel, hogy az arcom melyik részén milyen színárnyalatú a bőr, és miért muszáj fotósoppolt kinézetűnek lennünk? Ezek olyan de olyan felszínes dolgok :/ Nincs más neked, mint a külsőd, amit amúgy mélyen szégyellsz és csak egy maszk mögé bújtatva mersz megmutatni a világnak, abból merítve az önbizalmad?
Rajtam soha de soha nem volt alapozó, igenis vannak karikák a szemem alatt, sápadt vagyok, bronzosító/pirosítóról ne is halljak az életben, de ez én vagyok, és így tetszem magamnak :) És, ha már itt tartunk, másoknak is :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!