Szerintetek "normális", ha kialakul egy ilyen helyzet?
Figyelt kérdés
Normális az, ha a gyerek nem anyának szólítja az anyját, hanem a nevén?
Persze nagyon-nagyon megromlott a kettejük közötti kapcsolat. Szinte már nincs is semmiféle.
2013. dec. 6. 18:23
11/13 anonim válasza:
Sok mostani gyereknél látom, hogy néven szólítják a szüleiket, ez valószínűleg csak egy újabb szokás, mint régen a szülők magázása.
12/13 anonim válasza:
Én nem nem-normálisnak tartom, hanem manírnak, erőltetettnek. Nekem rossz hallgatni.
Én általában olyan kapcsolatokban hallottam ezt, ahol nem a megromlott viszony volt az oka, hanem mert így akartak egy kicsit menők, modernek vagy vagányak lenni.
Ez egy gyerek vagy kamasz létállapotba simán belefér de az a felnőtt szülő aki ezt kultiválja, és neki is jó móka...szerintem kissé sekélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!