Szülők! Ti hogy fogadnátok ha a kétgenerációs házatokban kialakítanátok a gyereketeknek a felső szintet, ő mégis közölné hogy el szeretne majd költözni?
Párom szülei így alakitották ki a házat,felső szinten külön fürdő,szoba,nappali,gyakorlatilag csak a konyha lett volna közös.
Párom első komolyabb kapcsolata voltam/vagyok,így még velük élt amikor megismerkedtünk.
Amikor komolyabbra fordult a dolog,kb 1 év után,én mondtam,hogy költözzünk össze.Elkezdtünk albérleteket nézni.
Anyós hetekig toporzékolt,hogy nem azért van ilyen házuk,hogy én elraboljam a kisfiát,igenis nekünk ott kell élnünk,nemhogy örülnénk.
Szerencsére páromnak már akkor is elege volt belőlük,2 hét alatt találtunk megfelelő lakást,elég messze a szüleitől.
hozzáteszem nem csak ebbe akartak beleszólni,azóta is mindenbe próbálnak,de ezzel csak azt érték el,hogy finoman kizárjuk őket az életünkből,így volt 2tanus esküvőnk,így nem tudták az ötödik hónapig a terhességem,így nem megyünk csak 2 havonta fél napra...
Párodnak el kell dönteni, hogy a beleölt (azaz már elszállt) pénz miatt akarja-e az egész életét alávetni a szülei kénye-kedvének.
Szerintem az a pár milla nem ér meg egy ember életéből még 20-30 évet, nem igaz?
A kérdésedre válaszolva: mi innen nem tudhatjuk, hogy a párod szülei mennyire makacs típusok. Lehet fenyegetőznek majd, és nem akarják látni, de hát párodnak kell tudni, mennyire fontos neki az új családja, jelen esetben te.
Páromnál így van kialakítva, még nincs leválasztva, de lehetne. DE én az elején megmondtam, nem szeretnék se az ő, se az én szüleimmel élni! Ő is érvelt, én is érveltem, végül belátta, hogy nem lenne jó hosszútávon.
Jobb a békesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!