Szülők! Ti hogy fogadnátok ha a kétgenerációs házatokban kialakítanátok a gyereketeknek a felső szintet, ő mégis közölné hogy el szeretne majd költözni?
15-ös, ezt olyan kedvesen írtad meg, jót mosolyogtam rajta, hogy "ők sem akarnának a nagyiékkal élni... De ez más" :DDDD
Kérdésre: A szülő az ilyen tervet szerintem mindenképp egyeztesse le a gyerekkel. És fogadja el, hogy bizony az élet bármit hozhat, bármikor gondolhatja úgy a gyerek, hogy akár külföldön kezd új életet.
A nővérem egyébként így lakott a férjével az anyósáéknál. Nagyon sajnáltam, sokszor nagyon rossz volt neki. A válásukban is közrejátszott ez a szitu. Hiába volt a férje már 30+, egyszerűen így, hogy ilyen közelségben voltak a szülők, képtelen volt felnőni. Felelősségérzete nulla, egy nagy mafla gyerek, pedig már családja volt :(
Nm alakítanám ki a felső szintet - csak ha már idősebb és közös döntés.
Nem csodálnám, ha menekülne onnan a "gyerek"....
"Most miért lettem lepontozva?"
Mert van néhány idióta, akinek ez életel legnagyobb öröme. Ne vedd magadra, nem a te válaszoddal van baj, amit írtál az nagyon igaz és igen aranyosan írtad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!