Miért nem mutatja be a barátom a kislányát?
kicsit több,mint egy éve távkapcsolatom van,rendszeresen találkozunk.
nekem van egy 22 hónapos kisfiam,aki a barátomnak egyáltalán nem próbléma,Neki van egy 9 éves kislánya(édesanyjával lakik),akivel még egyáltalán nem találkoztam.
állandóan felhozom a témát,hogy szeretném megismerni a kislányt,és hogy csináljunk közös programokat de ő nem akarja,,mert ATTÓL TART,HOGY MEGVISELI A LÁNYT,HOGY APUKÁNAK ÚJ,BARÁTNŐJE VAN!tud valaki esetleg segíteni,hogy miként éli meg egy 9 éves kislány ezt a változást?szerintem túl merev a párom ebben a témában!mitől félti a lányát?ideje lenne összeismerkedni?!vagy nem?
Ha komolyan gondolja veled a kapcsolatát, és az természetes, hogy a te kisfiadat ismeri, akkor ideje lenne neked is megismerni az ő gyerekét.
Fura ez nekem egy kicsit.... egy ideig jó ez a duma, hogy nem akarja hogy megviselje a kislányt az új barátnő, de egy év azért már elég idő szerintem.
Az, hogy a kislány az anyukájával él, egy dolog, ha a nővel gond van, azt a párodnak kell lerendezni az ő dolga.
Szóval én a helyedben tuti hogy szóba hoznám rendszeresen és nem hagynám magam lerázni.
27_N
Tavkapcsolat.... Miert tavkapcsolat? Talan nem gondolja komolyan.
Amugy az is igaz, hogy egy ennyi idos gyerek mashogy reagal egy kapcsolatra, mint egy olyan pici, mint a tied. Nekem 8 volt a lanyom, amikor uj partnerem lett, o peldaul nagyon felt, hogy ot mar nem fogom szeretni.
húú ,de jó sok választ kaptam!!:)
távkapcsolat,mert ő pesti én bajai vagyok.tervezzük legalábbis én az összeköltözést,de ez húzódik,a szülők külőn élnek 2 éve.a kislány anyával.a válás véglegesen tavasszal lesz,az első tárgyalás már meg volt,az anyagiak is lerendezve,...a költözés is azért várat,,a barátom szerint,mert nincs teljesen kész a lakása,julius óta.én lassan teljesen feladom,én is azt érzem,hogy nem biztos hogy komolyan gondolja.neki így sztem jó.,de nekm egyáltalán nem,,ezért hisztizek folyamatosan.más az élatében viszont biztos nincs.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!